Sziasztok!
Lenne egy kis próblémam....:(:(
téli pihenő alatt a szivatóm beragadt vagy be koszosodott....
nem tudodm a teljes mélységben mozgatni a kart!
Mit tudodk vele tenni?
JA sv 650 2001es...:):)
Segítségeteket köszönöm!
jó, tulképpen én is "ott hagytam az autómat", hisz azzal mentem.
és szóban megállapodtunk, hogy ha összetöröm a mocit, akkor a meghirdetett áron megveszem. de ezt is én ajánlottam fel magamtól. az eladó pedig még papírt se volt hajlandó írni róla, mondván megbízik bennem. Mondom, a személyeken múlik, nem akarok én ezen vitázni, más fórumokban is vita tárgya. véleményem elmondtam, de tudom, h mások másképp gondolják. :)
Még anyám se ülhet a motorra, pedig Ő még anyagilag is támogatott a vásárlásában, nemhogy egy idegen vevőjelölt! Mivan, ha kijön eléd egy baba, macska, labda, ifa? Cseszheted, pedig te csak el akartad adni!
szerintem mondd neki azt, hogy akkor veszel mástól SV-t.
el akarja adni vagy sem?
én letét nélkül próbáltam, pedig tudta az eladó, h ez lesz az első motorom, előtte csak az jogsi-oktatáson vezettem motort.
ez a személyeken múlik.
aki már telefonba ezzel nyit, azzal én nem foglalkoznék.
Ezt a 240km-t csak úgy bírom elképzelni, hogy a szalonból hazafelé rögtön összetörte és mostanra bírta megcsináltatni.....vagy lecsukták és most szabadult...
Amikor vettem a motoromat, nekem is le kellett rakni a vételárat a kipróbáláshoz. Mellesleg valamelyest jogos volt az aggodalmuk, lévén előtte 18 évig nem motoroztam.. . Nem is próbálgattam sokat, és azt is csak egyenesben. Tegnap kimentem egy körre. Asszem sürgősen el kell kezdeni fekvőtámaszozni, mer' igen megviselt fizikálisan.
Néztem a 240km-es ezredest a hasznaltauto.hu-n. Nagy a csábítás. + Árul valaki egy másikat 7XXX km-el raptor dobokkal 1,5M -ért. Az is szép példány
Szakmai kerdesem hozzatok: mi a kulonbseg ezek kozott a gumik kozott?
ContiRoadAttack W TL
ContiRoadAttack C W TL
ContiRoadAttack Z W TL
Most elore kene gumit vennem es belefutottam ebbe a 3 kulonbozo road attack-be. Arban nincs 1000 Ft kulonbseg koztuk...
Ne felejtsük el a 15-én lévő túrát! Már csak két hét!
Tehát az indulandusz az AGIP-os mekitől 15-én "reggel" legkésöbb 10:00-kor! Találka ugyanott 9:30 és 10:00 között! Az útvonal megemlítve már a korábbiakban! Eső esetén értelemszerűen tolódik, de esőnap nincs kitűzve, mert NEM FOG ESNI! Remélem leszünk páran!
Amugy nem kompresszio meres, hanem kompresszor.
Eloszor nem is ertettem, hogy mirol beszel a telefonban.
Aztan rajottem, hogy a "k" betuig jegyezte meg a szot :)
Lenne egy kis próblémam....:(:(
téli pihenő alatt a szivatóm beragadt vagy be koszosodott....
nem tudodm a teljes mélységben mozgatni a kart!
Mit tudodk vele tenni?
JA sv 650 2001es...:):)
Segítségeteket köszönöm!