Ha eddig gondolkodtál ezen a motoron akkor eztán ne tedd! Elég gyanús! Kompresszió méréstől tönkre megy? A benzintől meg melegszik biztos! Az olajtól meg ... Na mindegy ne vedd meg!
Ez valószínű......szép lenne ha a mérés után nem lehetne összerakni a motort.............egy csomó szétbarmolt motor lenne az utakon..... .......ez egy kb 20 perces művelet és csak a gyertyát kell kivenni....
Most hivott a tulajs, hogy hagyjak ott egy autot foglaloba, vagy a vetelarat, kulonben csak moge ulhetek fel.
De a legjobb, hogy nem szeretne kompresszio merest, mert allitolag nem lehet ugy osszerakni utana a motort, hogy olyan legyen, mint elotte.
En ugyan nem ertek a technikahoz, de van egy olyan erzesem, hogy a chip, sport kipufogo, valamint a kompresszio meres elutasitasa osszefuggesben lehet :)
Ha minden igaz nekem még megvan Tsanyinál a Pirelli Diablo Corsa III gumim, 25.000,- Ft-ért vihető (120-180-as) szerintem - ha jól emlékszem kb. 60%-os.
A kormányban nincs menet, a menet egy anyán van ami ha becsavarod összeszorít egy gumi dugót és úgy marad a helyén. A gyári végsúly szerintem olyan robosztus, hogy el eldőléstől legfeljebb a festék jön le, nekem van néhány olyan amivel csúsztak rendesen és azok is alig koptak meg.
Te nem az én motoromat nézted meg, h nem volt kormányvégsúly? Nekem sincs... Valójába a "menetes" rész jön ki a kormányból, így nincs mihez rögzíteni. De eldőlésnél kétlem, h ez tönkremenne, nomeg ki dobja ezt ki a kukába? Normális ember megcsináltatja
Tönkre.Amilyen gyenge anyag kinyuvadhat.A gyári szokik menet közben eltünni.De ha eldőlt lehet és idomos a csutka is kuka.Meg kell nézni hogy a pozicionáló tüske letört e.Ha igen alkualap egy 15-20e re.
Na azt azé nem kéne.Amit meg kő azt megoldom.De túl lusta vagyok gályázni.most is csak akkorra kezdtem mozgolódni mire kisütött a nap.
Viszont egy hegesztőbrigádot igazgatnék.
Jut eszembe, a motoron, amit neztem, nem volt meg a jobb oldali kormany vegsuly.
Azt mondta, hogy egyszer feldolt allo helyzetben es akkor ment szet.
Kidobta, de nem vett ujat.
Felborulasnal tonkremehet ilyesmi?
Gondolom nem nagy osszeg, de fura.
Vagdosni csiszolászni flexel azt igen.
Azé még egy emelőt még csinálok.Most találtam a bótban egy 4 méteres csövet ingyé elfekvőben.Csak nincs kocsi így nem tudtam hazacuccolni.
Most hivott a tulajs, hogy hagyjak ott egy autot foglaloba, vagy a vetelarat, kulonben csak moge ulhetek fel.
De a legjobb, hogy nem szeretne kompresszio merest, mert allitolag nem lehet ugy osszerakni utana a motort, hogy olyan legyen, mint elotte.
En ugyan nem ertek a technikahoz, de van egy olyan erzesem, hogy a chip, sport kipufogo, valamint a kompresszio meres elutasitasa osszefuggesben lehet :)
Kanada megérdemelten nyert
én kanadának szorítok, megérdemlik.Ahogy a ruszkikat 7-3mal hazaküldték...
zolinak vannak fasza végsúlyai, de sanyi is jókat tud szerezni.
Viszont egy hegesztőbrigádot igazgatnék.
Azt mondta, hogy egyszer feldolt allo helyzetben es akkor ment szet.
Kidobta, de nem vett ujat.
Felborulasnal tonkremehet ilyesmi?
Gondolom nem nagy osszeg, de fura.
Felemasan nem gaz az iranyithatosag?
Azé még egy emelőt még csinálok.Most találtam a bótban egy 4 méteres csövet ingyé elfekvőben.Csak nincs kocsi így nem tudtam hazacuccolni.
nem tok hegeszteni.
Viszont olyan szépen égetem el a csövet hogy öröm nézni.
Öcsi képezi magát autodidakta hegesztővé.Én csak hagyom kibontakozni.