Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha eddig gondolkodtál ezen a motoron akkor eztán ne tedd! Elég gyanús! Kompresszió méréstől tönkre megy? A benzintől meg melegszik biztos! Az olajtól meg ... Na mindegy ne vedd meg!
Jaj! Sanyi akkor az én kis tuti kompresszióm is csak egy demo volt? Sose lesz már ilyen jó?
ja itt van még és jó.......de átviszem hozzád ha menni kell kuplungozni vagy ha Te jössz hozzám elviheted....
bocs
Ez valószínű......szép lenne ha a mérés után nem lehetne összerakni a motort.............egy csomó szétbarmolt motor lenne az utakon..... .......ez egy kb 20 perces művelet és csak a gyertyát kell kivenni....
Tudom Sanyi, ezért írtam direkt idézőjelbe nehogy belekössön valaki. Aki látott már ilyet az tudja miről beszélek
Asszem felejtos es az SV650s.

Most hivott a tulajs, hogy hagyjak ott egy autot foglaloba, vagy a vetelarat, kulonben csak moge ulhetek fel.
De a legjobb, hogy nem szeretne kompresszio merest, mert allitolag nem lehet ugy osszerakni utana a motort, hogy olyan legyen, mint elotte.
En ugyan nem ertek a technikahoz, de van egy olyan erzesem, hogy a chip, sport kipufogo, valamint a kompresszio meres elutasitasa osszefuggesben lehet :)
Ha minden igaz nekem még megvan Tsanyinál a Pirelli Diablo Corsa III gumim, 25.000,- Ft-ért vihető (120-180-as) szerintem - ha jól emlékszem kb. 60%-os.
A kormányban nincs menet, a menet egy anyán van ami ha becsavarod összeszorít egy gumi dugót és úgy marad a helyén. A gyári végsúly szerintem olyan robosztus, hogy el eldőléstől legfeljebb a festék jön le, nekem van néhány olyan amivel csúsztak rendesen és azok is alig koptak meg.
Te nem az én motoromat nézted meg, h nem volt kormányvégsúly? Nekem sincs... Valójába a "menetes" rész jön ki a kormányból, így nincs mihez rögzíteni. De eldőlésnél kétlem, h ez tönkremenne, nomeg ki dobja ezt ki a kukába? Normális ember megcsináltatja
na, az amcsik kimentették hosszabbításra, de a 4-4 ellen még jobban kijött a difi a kanadaiak javára...S nem is bírták sokáig...

Kanada megérdemelten nyert
rettenetesen darálják egymást...A sebességük meg olyan mintha a motogp utolsó futamát néznéd, ahol eldől majd a cím sorsa...

én kanadának szorítok, megérdemlik.Ahogy a ruszkikat 7-3mal hazaküldték...
Mintha a krisztian is ezt mondta volna.
Ezt az "álló helyében eldőlt" meg "Nekiszaladt a kutya" sztorit miért hallom ilyen sűrűn?
Egy 50 ft osnyi reszen ledorzsolodott az anyag.Az is eleg hivany,semmi sulya nincs.
feldőléstől tönkrement? mégis miből volt papírból?Esetleg egy kamionnak dőlt neki?

zolinak vannak fasza végsúlyai, de sanyi is jókat tud szerezni.
Tönkre.Amilyen gyenge anyag kinyuvadhat.A gyári szokik menet közben eltünni.De ha eldőlt lehet és idomos a csutka is kuka.Meg kell nézni hogy a pozicionáló tüske letört e.Ha igen alkualap egy 15-20e re.
Na azt azé nem kéne.Amit meg kő azt megoldom.De túl lusta vagyok gályázni.most is csak akkorra kezdtem mozgolódni mire kisütött a nap.
Viszont egy hegesztőbrigádot igazgatnék.
Jut eszembe, a motoron, amit neztem, nem volt meg a jobb oldali kormany vegsuly.
Azt mondta, hogy egyszer feldolt allo helyzetben es akkor ment szet.
Kidobta, de nem vett ujat.

Felborulasnal tonkremehet ilyesmi?
Gondolom nem nagy osszeg, de fura.

Felemasan nem gaz az iranyithatosag?
Javasolom a fórumtagoknak dobjunk össze neked egy hegesztőtanfolyamra ,még hasznos tagja lehetsz a motoros társadalomnak!
Huh ez költői volt.
Nem tudsz? Életed mégis a bonthatatlan kötések körül forog!
Vagdosni csiszolászni flexel azt igen.
Azé még egy emelőt még csinálok.Most találtam a bótban egy 4 méteres csövet ingyé elfekvőben.Csak nincs kocsi így nem tudtam hazacuccolni.

nem tok hegeszteni.
Viszont olyan szépen égetem el a csövet hogy öröm nézni.
Öcsi képezi magát autodidakta hegesztővé.Én csak hagyom kibontakozni.
Elmehetnél a helyi hegesztőműhelybe ,van ismerősöm biztosan felvenne! Az lenne neked az örök boldogság!