Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép!
Mennyibe kerűlnek amúgy?
Légszűrő meg van még?Gyári?
Ja.15-ös.Hogy mennyi azt még kiderítem de liternél több nem kő.Sokat költök motorra.Most még önindítót is kéne felújítani.Nemotoron.
TSanyival megbeszélted hogy milyen olaj kell bele?
biztos nagyon fincsi hangja van
sziasztok !
a raptor sportdobokról mi a véleményetek ? esetleg valakinek van már sv-n ilyen ?
Tudtam hogy villaolajat elfelejtettem.
Nézd meg van-e szikra az első hengernél ,ha van üzemanyagellátás ,ha nincs akkor meg nincs szikra valamié.
Segítség!Vasárnap kinéztem motorral egy körre... ahogy jöttem haza, az utcánk végén, nem akart húzni... hazaértem, hallgatom és az első henger nem megy Próbáltam már minden kábelt, illesztést, dugaszolót, még a gyertyát is kivettem, mert egyesek szerint vizet kaphatott... fél napot száradt, de semmi Ha valaki tudna segíteni nagyon nagyon megköszönném!
Szerintem inkább küldj Frpéternek emailt előbb elolvassa.
A conti lehet jó lenne nekem a michelin macadámom helyett .Hogyé adod?
Tudom.
Már azt hittem skizofrén vagy!
Zoli! Megjött a gatyód!
Frpeter voltam csak nem én voltam bejelentkezve :)
Van egy pár eladó gumim... Új szett is SV-re...
Részletek itt
Zoli, ma kaptam hirlevelben mz versenyes blog a motorrevunel.
Elképzelni sem tudom, hogy ilyen olcsó legyen.
Maradok a Mözönél asszem.
Nem lopott meg ilyesmi csak a srác osztrákoktól hozta és volt egy rendszámos enduró KTM-je annak a rendszámával ment.Nem foglalkozott vele.
Igazából annyit nem tok belefeccölni csak gondolkoztam rajta.
Hát az már nagyon gáz szerintem
Mondjuk most van egy eladó duke 690-es is papírok nélkül 200e ért.Bár nem tom ér e annyit.
Azért még próbálok valamit alkotni sövövel is hogy nem égjek nagyon.Eddig elmegy pont olyan égett a gumim hátul mit nektek.Kár hogy én fizettem érte elég sokat hogy ilyen szarul nézzen ki.
azért az enyémhez egy kicsit olcsóbb
300 -ért komplett motort kapok külhoni paksamétával