Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az 1000S-en az a gyári....
Akkor minél hamarabb az esés előtt vegyél valami tisztességes gumit..........ha megtörténik utána vadul bánni fogod, hogy nem előtte tetted. A fentlévőt pedig el lehet adni annak aki nem akarja a térdét letenni....
A gyári sv guminál jobb! Én azzal voltam először pályázni! Hát úrcsücsök!
Pilot Sport. Így vettem. Tudom, hogy szar. Mocorog alattam folyamatosan
mindig magad miatt motorozz és sose majmolj senkit! A saját határaidat feszegesd ne a másokét közelítsd! De az is lehet lealázol pályán! Én lassú vagyok és megfontolt!
A P Sport van a gépeden? Mert akkor nem csoda.
Én kimegyek veled szívesen, ha megtanítasz. De ha elesek miattad és darabokra hullik a gép akkor véged
Na majd egy ring és meglásd nem olyan nagy varázslat! Az a lényeg ha bukta van akkor inkább pályán legyen! nem várja le a fejedet a szalagkorlát meg a skoda!
Oké. Nekem most Michelin Pilot ggumim van és úgy mászkál mint bíró seggében a lófasz...
A szorgos motoros túrát szervez!
Az a baj, ha nekem egyszer le fog érni a térdem, akkor azzal együtt leér a könyököm, a seggem, a bordám, a bukóm, a tankom, a kipufogóm és akkor kib.szott mérges leszek ...
Én is így voltam vele de a jó gumi többet tud mint gondolod! Már egy Conti sport attack gumával is brutkót lehet rittyenteni!
Felsepri a szorgos motoros!
Parkoló negatív!

Csupa por!
Én fosok, hogy egyszer megszűnik a tapadás alattam és eldobom a motort.
Kijössz Euroringre és meglepődsz milyen egyszerű lerakni a térdet! A köridő már más téma! Abból jót menni nagyobb kihívás!
A térdnél lévő koptatóra gondoltam.
Ezzel én is így vagyok...de nem kell feldani türelem meg jó hely kell hozzá...elsőre nekem volt vagy 5 cm a majrécsíkom de egy idény alatt ledolgoztam elég jól..már csak pici kell a peremig..nyár végére bepróbállkozom a térdel is hátha...csak hát olyan hülye érzés még per pl kiülni szélre...
pl ki kell menni estefelé valami nagyobb parkolóba és ott lehet ökörködni gyakorolni (nem jön szembe busz se)
http://www.pasztoy.hu/motor/do...
bár ettől nem lettem okosabb
dehogynem fogsz.......mikor először leért megijedtem és visszarántottam .........de most már kissé kopottak és már azt irigylem aki a térdét teszi le.........
Egyébként melyik koptatóra gondoltál?
Nekem a bukógombám kopott a felismerhetetlenségig, annyira, hogy meg sem találtam
Annyira tisztelem azokat a motorosokat akik a motort úgy tudják dönteni, hogy a koptató a felismerhetetlenségig elhasználódik...
Én sosem fogok akkorát menni, hogy a koptatóm leérjen.
Bazz... erről jut eszembe, hogy nekem még gummát is kell cseréltetnem, ha messzebbre is akarok menni
Nagyon tapadós, Continental Race Attack típusú, ÚJ sportgumik eladóak 120/70 és 160/60 méretben
Akit érdekel, emailben vagy telefonon keressen!
én is matricát keresek csak a csővázashoz, de nemtalálok. Lehet csináltatnom kell nekem is