Tudod két fajta motoros van, aki esett és aki esni fog.
Ha a gondolatot elfogadod, megtalálod a belső harmóniát, minden sokkal könnyebb lesz
Elmegyek vallást alapítani
Hát ha meglesz megy is összeszedem a bátorságomat és lerángatom kakucsra.Még sosem mozgott össze vissza a motor alattam bárhogy húztam neki.Érdekes érzés lesz mint az első taknyolás.
Hát egyenlőre annyit tok hogy kerekei vannak meg ment 5 éve.Így lassan alakul.Még el kéne hozni.Menni vele hogy nem döglik be stb.Talán májos április de kupán nem akarok menni túl lúzer vok én még ehhez ahogy csetlek botlok.
én segítek bárkinek aki kérdez és annak is aki nem , már ha tudok segíteni , bár ugye nálam nagyon könnyű tapasztaltabb pályamotorost keresni , mivel igazából tavaly kezdtem pályamotorozni
szerintem futómű , kicsit erősebb rugó meg egy kicsit vékonyabb olaj , most én is ezen gondolkodom , mát mint az 5W-s olaj mert az eleje nekem is kritikán aluli
Oksa..de ne kérdez mikor mert magam sem tudom mikor járok arra Meg aztán haverral is össze kell hangolni hogy mikor van csabán..egyenlőre örülök ha megint elő lehet tolni a sárkányt mert jó "idő" van
Ha a gondolatot elfogadod, megtalálod a belső harmóniát, minden sokkal könnyebb lesz
Elmegyek vallást alapítani
Na mindegy MZ vel pályázni élvezet lesz ha azt nézem mennyiért hozom el a tulajtól.
a megfejtés, ha 2 vagy annál több éve, akkor javasolt, pláne hogy pályázol
Aki nyáron megy majd Kakucsra veled úgyis találkozik Te is segíthetsz megosztani a tapasztalatokat, neked van mit