Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Májhízlalás céljából?
Szeretném tudni mennyi is az annyi db?
Na jó csak neked.Svmedián linkelték ezt a csodát.Szeretettel.
Degeci? Lehet! Ez egy ilyen nap!
Ok nem szabogatásból mondtam!
Májki te biztos nem Degec-en születtél?(degeci vagy pedig )

Zoli, és lesz 2 pótkerék mint az igazi gódwingen?

SvWing powered by Zoli32, a kínaiak venni fogják a lájszenszt.Imádják az extrém ötleketeket!
Minden cucc igény szerint könnyen le/felrakható.PL ha túra akkor doboz+nyeregtáska.Kisebb menet doboz nem mindig van lehetőség hogy lerakjam a cuccot valahova.Érdekesen festenék egy cardo öltönyös partin 30 pigvinben feszítő 50 éves rolex órás fószer közt bőrkombiban sisakkal+kesztyűvel a mancsomban. így doboz marad farmer meg bőtkabát sisak a dobozban.Nincs sehova menet csak krúzolás akkor leugrik a platni és a teljes csomagtartó felső rész 4 csavar oldásával csak az alsó támasz marad de az is levehető +6 csavarral.Minden ki van találva precízen.Ez egy sokoldalú gép kocsival a szezonban sehova sem szeretnék menni csak ha esik az eső.GPS meg köll mert magamtól azt a bazi nagy M5-öt meg Kakucsot sem találom meg annyira anti vok.
Ez a lényeg!
Nekem már olyan kényelmetlen a motorom, hogy 100 km-t is szenvedve megyek vele
Mondjuk az tényleg nem árt, de azért mondom mindíg Kakucsot, mert nincs nagy sebesség és így könnyű megfogni a gépet, ha az ember kicsit elcsellózza az ívet. Esni meg nehéz, bár van akinek az is megy.
A polcomra! Kényelem ? Motoron ? Vegyél autót! Már csak egy nagyplexi hiányzik és egy háttámla meg a motor vízköréről működtethető fűthető ruci!

Bocs, nem húzni akarlak, csak nekem ezek mind a plusz súly miatt nem kellenek! A motorhoz kell max egy tanktatyó és egy bankkártya!
Mostmár kezdek parázni.Kő a bőrgatyó.Csak széllel szemben ne álljatok.
Nem tom...............De töröm a fejem.

Mé baj az hogy szeretem a kényelmet?

Bár most hogy mondod.................őőőőőőő...................
...Egy hifi jól jönne.
Hova tegyem?
Zoli mikor lesz ebből a motorból GOLDWING?
Kössz.Megnyugtattál.
Az ember, mielőtt először pályára megy egy kicsit parázik.
Utána ez meg fog szűnni...elkezd rettegni
Jaja.Ott.Még kis pelyheske voltam.Nem is mertem nagyon pályázni.

Bár visszagondolva most is nyeretlen 2 éves vagyok.És most sem merek felmenni.

Csak a nagy visszhangos műhely miatt volt, de komolyan.
Majd idén Kakucson meghallgatod jobban (nem is emlékszem, legutóbb mikor találkoztunk Egümotorson Kakucson ez volt-e fenn )?
Hát sanyiéknál még a festék is lejött a falról.Végül is nem is annyira hangos.

Mondjuk egy felszálló űrsiklóhoz képest.

Amúgy de.Kurva hangos.
Dara basszus... LASER
Mért mondod Zoli?
Nem is vészes a hangja.
Időnként már szinte nem is hallom.
Sziasztok!
Szóval Antal Feri 2:24-et ment 2009-ben májusban a Hungaroringen versenyen Az edzésidőt nem tudom, de valószínű jobb ennél egy kicsit (kezd rémleni, mintha azt mondta volna hogy 2:18 a csúcsa). Hozzáteszem, hogy nem gyári géppel mennek a srácok (itt főleg a futóműre gondolok). Rugó, patroncsere, vékonyabb olaj, precízebb szelepelés. Nyilván a motorerő is számít, bár hozzáteszem, ha nem mered betenni a kanyarba rendesen a gépet, nincs kanyarsebességed, sokra nem mész (evvel én is így vagyok )
Miért akarod beméretni?
Szerintetek hol lehet beméretni a kipufogó zajszintjét? Okosba akarom nem a kpm-nél mert ott annyira fognak nekem örülni,hogy egy csekket a kezembe is nyomnak majd..Ez lesz a jutalom..