Hol vettet ezt a telcsitartót és mennyi volt?Mármint a tok..
Mert ha ilyenem lenne a "szarv" részre 2 olodalról valami bika tépőzárral fel tudom rakni az én telómat is Máshova nekem nem fér...
Momentán kameratartó.Van egy 8 éves Video 8-as sony kamerám azt nem sajnálom valahogy viszont fel kéne költséghatékonyan hekkelni.Telcsit is használom mikor kell.
Ez mi lenne? Gps vagy kamera tartó?
A telcsit te használod mocin is vagy nem?Mert én felraknám csak nem jön az ihlet hogyan meg hova...néztem a tanksapkát de akkor meg sztem nagyon le kelkl nézni aztán puff lehet a vége han agony elmerülök a gps nézése közben
Egyszer ugyan már kérdeztem, de akkor ez a kérdés nem talált szakértő fülekre Szóval: A mocimon tavaly megcsinálták az olajcserét ( régi tulaj ), és azóta csak kb. 2000 lett beletéve. Kell tavasszal az oilcsere vagy elég lesz 12000-nél?
Köszi
Alakulok mint pupos gyerek a prés alatt.Most egy ilyenen töröm az okos buksimat.Postáva 9e körül jön ki.Szerintem hasonlót pár százasért meg tom oldani hulladékvasból.
neeeeeem.
Nem fordítva vettem fel. a cipőfűző vékonyságú rész mindig hátra kell kerüljön. Nem szabad felvenni fordítva,mert akkor tényleg golyesz gyilkos a dolog
Most nem lehet... Volt egy bőr tangám és amikor volt egy kicsivel jobb idő, bele izzadtam és kidörzsölte a 2 seggfelem között a bőrt. most nagyibugyiban nyomulok.
már izzítom is a pirosvonalat...