Kitalálják a TVK-t.A tudatos vezetők klubját.Arról szól, h kapsz extra biztidíjkedvezményt, ha beregelsz az egyik honlapjukon és havonta 1x felmész kreszteszteket kitölteni, meg tájékozódsz, tanulsz más balesetekből, mások hibáiból...
Szép gondolat!
Ki nem vehet részt a programban?A MOTOROS TÁRSADALOM cakkunpakk.Pont azok, akiknek a lét a tét az utakon, pont azokat diszkriminálják egy ilyen fontos programban!
Köszi, megnézem én tudok-e olyan megoldást ami nem takarja ki. Aztán megnézzük :) úgyis a levegőben lóg egy közös motorozás (majd ha a hószános szezonnak vége).
köszi, így már értem. az én tápom pont a hosszabbik oldalon van, de ez megoldható svájcibicskával :-). Most a SBK-ban hirdetik ezt a KAPPA gps-tartó kis táskát, írja is h kormányra rögzíthető, de nekem a gömböc szimpibb...
z
Hali, igen kompletten a szett része és kb 15 rugó mindenestől. A gps tok felszerelhető PDA tartóként is és az egyik rövidebb oldalán van kialakított hely a tápnak. De az én tartóm a kormányra rögzített megoldás, a kameratartóm a gömbös bár lehet kapni gps tartóban is olyat.
Szia Sanyi, a GPS-tartódról kérdeznék, amit mutattál.
A kormányleszorító-csavar helyére betekerhető ricnis félgömb az a szett része volt? És annak az ellendarabja? Tehát hogy áll össze végülis az, hogy legyen félgömbös csavar, hozzá ellendarab, és egy olyan táska, ami erre az ellendarabra passzol? A csavar gondolom típusonként eltérő (menet, stb), szóval ebből gondolom, hogy azt külön kell venni.
Másik kérdés: a készülékből kiálló dugók (táp, füles, stb) hogyan férnek el? minden pda-n máshol van a táp... vagy kilyukasztod és annyi?
Utolsó kérdés: hol is szerezted be? Mondtad csak elfelejtettem.
köszi!
z.
http://sportmotor.hu/motoros_v...
http://sportmotor.hu/motoros_v...
(és a máv, amíg létezett egyáltalán).
Kitalálják a TVK-t.A tudatos vezetők klubját.Arról szól, h kapsz extra biztidíjkedvezményt, ha beregelsz az egyik honlapjukon és havonta 1x felmész kreszteszteket kitölteni, meg tájékozódsz, tanulsz más balesetekből, mások hibáiból...
Szép gondolat!
Ki nem vehet részt a programban?A MOTOROS TÁRSADALOM cakkunpakk.Pont azok, akiknek a lét a tét az utakon, pont azokat diszkriminálják egy ilyen fontos programban!
Ezek idióták?IGEN.
Manapság ez a leghumánusabb módja az összegyűjtésnek .Mióta a marhavagonokat eladták amerikájjba.
z
arra figyelj, hogy a törzskártyát a napellenzőbe tűzzed! :-)))))
Főleg külföldön melyiket fogadják el?
A kormányleszorító-csavar helyére betekerhető ricnis félgömb az a szett része volt? És annak az ellendarabja? Tehát hogy áll össze végülis az, hogy legyen félgömbös csavar, hozzá ellendarab, és egy olyan táska, ami erre az ellendarabra passzol? A csavar gondolom típusonként eltérő (menet, stb), szóval ebből gondolom, hogy azt külön kell venni.
Másik kérdés: a készülékből kiálló dugók (táp, füles, stb) hogyan férnek el? minden pda-n máshol van a táp... vagy kilyukasztod és annyi?
Utolsó kérdés: hol is szerezted be? Mondtad csak elfelejtettem.
köszi!
z.