Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

$495
Még az itten kérdés hogy órarubó vagy mi a fene van benne.Esetleg mágneses?
láttam én is már sv-n, csak úgy tudtam eddig h off-ra. nem mondom én hogy nem jó utcaira. mennyit kóstál egy ilyen?
angolul nem tul igazán tudó barátaimnak közölném, hogy ott van leírva hogy számtalan OFF Road, és Utcai bajnokságban bizonyított a cucc amit tarkóval fejelő tésándor linkelt.. szoval utcaira is fasza a cucc
Az általam linkelt oldalon kimondottan ajánlják több sport és túra típushoz mint pl az SV-hez....nézzétek meg. Egyébként miért ne lenne jó máshoz is mint a cross?
én is úgy tom h cross-ra van
szavaid legyenek jóslatok!
ezt a kicsit krosszmoccancsokra ajánlják, mert ott nem lóghat sima csillapító erre-arra...
Hja aki dúskál a biztosító pénzében.
SV-n tuti kell valami9t mókolni hogy magasabban üljön mert így tuti nem fér el.
Na így már tusztább....én is erre gondoltam csak hát nem sejtettem! .....nem foglal annyi helyet mint a csillapító.
sima kormány stabilizátor..:) annyiból jó hogy kisebb helyet foglal, és normálisabban néz ki ( izlések és pofonok)
ilyet láttam jó régen öhlincctől
, de választ akkor se kaptam...hátha most
Má a sok csavar ér benne valamit.És az eloxált alu.Nyamm.Pont ilyenre vágytam.
Nem tudom pontosan, azt hittem valaki felkiált és elmondja.... ....szerintem a kormánygátlót kiváltó cucc lehet a stabilizator felirat miatt.........de fene tudja, aki jól beszél angliásul lefordíthatná.....
Csinos fényes izé.Miez?
én is gondolkodtam h ezt vegyem-e vagy a másik fehéret, de végül a másik mellett döntöttem, mind2 nagyon tetszett! grat hozzá
hú de zsír kinézete van!

üdv. a klubban blekkendwájt
Üdv

Érdekes mindenesetre ez az olaj téma
És a Repsolt használta valaki?

Ja az a 2 millió legyes dolog,az nem semmi
szép az ezüst váz a fehérrel.
érdekelne hogy van megoldva?