Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naná.Jobb is mint a babetta sörösrekeszes oldalkocsival.
Fentartásra meg egy vagyon! A németek nem tudnak autót csinálni! Jellegtelen és drága mind!
Audi A4 1,8 TFSI?
Mondja ezt egy bugyikék motoros? Ja bazz ezt elkúrtam nekem is az van!
Ja.Ott kezdődik csak igazán.És csakis kézbentelefonálva.
Az 1,5 TS? Női? wehehehe
Na a yarisnál vagyunk.Olyan kis aranyos tündibündi mackóarcú nőiplázagépecske.
Nekünk az olajcserével volt probléma, több, mint fél literrel túl volt töltve.
Nem hiszem, hogy problema lenne neki, de azert kicsit aranytalanul sok egy fel oras munkaert es par liter olaj, meg szurok.
Akkor mire kell nekik a 120e?
Pókerezni?
Vótbeszólni?
Nem ám Totoya Yaris.
márkaszervizbe hordás = a járművel való kegyetlenkedés.
120-ért nem cserélik ki, benne hagyják a régit. A pollenszűrőket is meg minden egyebet. Többszörös tapasztalat.
De gondolom nem probléma, ha 5-ös bömösre tellik.
Az audi paralimpia! Egy karika hiányzik
BMW szervizrol jut eszembe. Haverom most viszi a 2 eves 5-ost elso olajcserere: kb 120 ezret mondtak neki.
Én meg jelen pillanatban mindegy csak valaki más fizesse a költségeit párti vagyok.

Amúgy ha lenne pénzem a puntot is csak egy grandéra cserélném.Vagy egy kétliteres német piacos kombi G astrára.Untig elég a kombi jól jönne cégnél.
Én Audi párti vagyok.
Az egyes szódával elmegy.
ne, azért nem érdemes venni, mert baszott drága...Pláne ilyen utakra, ilyen szervízárak (bmw olajcserét is aranyáron méri...)

Nameg, milyen ronda lett az elmúlt 5-10 év alatt!
Őőőő a tőlem többet menő SV-sek monták hogy a castrol nem jött be nekik.Mivel van aki már 100e Km t rakott bele a gépbe hajlamos vagyok hinni neki.

Amúgy tökegyedül raktam bele a Repsol 10w-40-est a dobozán az volt hogy sintetico.Bótban mondták jóez így az lett.

Na csakazé is megmondom hogy milyen.És BMW-t se kicsit se nagyot nem veszek me nem teccik.
Nem Májki, hanem Mikes (Kelemen).
Ez de kibaszott beteg

Májki, te mit kerestél, h erre akadtál?
szerintem Castrol-on belül is vannak különbségek, nem?
Nekem Repsol volt egyébként (teljesen magamtól vettem és erre cseréltem és kész). Aztán amikor tsanyi cserélt olajat, akkor Motult rakott bele. Semmi különbséget nem érzek. (ÉS ez a hozzászólásom 100% semmitmondó, ugyanis se azt nem árultam el (nem tudom) h milyen Repsol volt, se azt hogy milyen Motul van benne). Ez kb olyan, mintha azt mondanátok, nem érdemes bmw-t venni, mert kicsi. Nade az 1-es vagy a 7-es sorozat....?
uff én beszéltem :)