márkaszervizbe hordás = a járművel való kegyetlenkedés.
120-ért nem cserélik ki, benne hagyják a régit. A pollenszűrőket is meg minden egyebet. Többszörös tapasztalat.
szerintem Castrol-on belül is vannak különbségek, nem?
Nekem Repsol volt egyébként (teljesen magamtól vettem és erre cseréltem és kész). Aztán amikor tsanyi cserélt olajat, akkor Motult rakott bele. Semmi különbséget nem érzek. (ÉS ez a hozzászólásom 100% semmitmondó, ugyanis se azt nem árultam el (nem tudom) h milyen Repsol volt, se azt hogy milyen Motul van benne). Ez kb olyan, mintha azt mondanátok, nem érdemes bmw-t venni, mert kicsi. Nade az 1-es vagy a 7-es sorozat....?
uff én beszéltem :)
Pókerezni?
120-ért nem cserélik ki, benne hagyják a régit. A pollenszűrőket is meg minden egyebet. Többszörös tapasztalat.
Amúgy ha lenne pénzem a puntot is csak egy grandéra cserélném.Vagy egy kétliteres német piacos kombi G astrára.Untig elég a kombi jól jönne cégnél.
Nameg, milyen ronda lett az elmúlt 5-10 év alatt!
Amúgy tökegyedül raktam bele a Repsol 10w-40-est a dobozán az volt hogy sintetico.Bótban mondták jóez így az lett.
Na csakazé is megmondom hogy milyen.És BMW-t se kicsit se nagyot nem veszek me nem teccik.
Májki, te mit kerestél, h erre akadtál?
Nekem Repsol volt egyébként (teljesen magamtól vettem és erre cseréltem és kész). Aztán amikor tsanyi cserélt olajat, akkor Motult rakott bele. Semmi különbséget nem érzek. (ÉS ez a hozzászólásom 100% semmitmondó, ugyanis se azt nem árultam el (nem tudom) h milyen Repsol volt, se azt hogy milyen Motul van benne). Ez kb olyan, mintha azt mondanátok, nem érdemes bmw-t venni, mert kicsi. Nade az 1-es vagy a 7-es sorozat....?
uff én beszéltem :)