Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként olyat nem tudok mondani semmilyen olajról, hogy na attól állt volna be motor.....legfeljebb gyanú van és a hanghatások elemzése..... ...illetve tgk-nál igen mikor egy ömv kúton kamut kaptam 2-3 alkalommal míg észre nem vettem és a turbó egyértelműen attól szállt el. Az olajhamisítás(átöntögetés) a 90-es években általános volt a szegénység miatt, most is újra divatba jöhet a drága olajaknál.
De a legtöbben cordurát hordanak.........
Eeeee izé a bőrnaciban nem marad benne?
Mert én úgy tom ami belekerült az biztonságosan ott is marad.
Mondjuk én ismertem a motorom előző gazdáját így nem volt olyan rizikós a vásárlás.
A használt ilyen sajnos..Az sv 15ekm után szebben nézett ki mint a tónyó 5500 után..A használt motor mindíg zsákbamacska egy kicsit de mondjuk én jól jártam vele..
ja és én is hiteles ember vagyok.Nyögöm minden hónapban
Nekem nem volt pénzem a szép új bringára ezért használtat vettem,de most hogy így mondod az ülést azonnal le cserélem
Olcsó húsnak ... Én használttal beszoptam, szóval inkább nyögöm a hitelt, de egyben legalább biztos vagyok, hogy én fingottam a motorra elsőnek, és ha vmi baja van az csak tőlem!
ne értsd félre, de "egyél szart, 2millió légy nem tévedhet"
Mostanában sok a pletyka a rossz minőségű vagy hamisítvány Castrol-ról.Amondó vagyok,hogy nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél.Biztosra megyek és másikat rakok bele legközelebb .Ezt az 1000 km-et addigis meg kíhúzom valahogy a Castrollal.
Egyébként meg TSanyi szerelő Neki hihetsz ,biztos jobban rálát a dolgokra mint mi.....
Nekem is kijött belőle! Nem is ajánlom senkinek!
Most erre mit mondjak.Beszéltem pár mexikóival ők aszondták a kaktusz szúr.Mivel eddig csak képen láttam kaktuszt nekik hiszek.Pedig ki kéne próbálni hogy igazi bizonyíték legyen.És nem kaktuszültetvényesek voltak csak taxisok.
Gúnyolódással nem biztos, hogy rábeszélsz bárkit a castrol használatára. Véleményeket kértél és többen elmondták a magukét. Mint ahogy most én is, nekem sem volt jó a castrol, melegen zajos a motor és nehezebben kapcsolható a váltó, ez a motul és valvoline használatával egyik motoromon sem volt tapasztalható. A castrol sikere a szervizek részéről pedig az, hogy igen olcsón lehet beszerezni(vajon miért) és ahhoz képest jó áron adni a neve miatt.
Ha olyan szar lenne a Castrol akkor nem lenne a piacon
Na és én ezzel be is fejeztem
"Őőőő a tőlem többet menő SV-sek monták hogy a castrol nem jött be nekik.Mivel van aki már 100e Km t rakott bele a gépbe hajlamos vagyok hinni neki."
Mik ők? Szerelők?Szétszedték a blokkot?Mit hallottak?Mármint a blokktól?
Ááá én meg nem hiszek az ilyeneknek
Nem hiába a Castrol gyárt 50-éve a motorokhoz olajat

Szakmai háttér?Bizonyíték?
Ez olyan mint a politika ki merre húz
bocsi h lelomboztalak, de inkább most mint már a mocival a garázsban...mikor nincs visszaút...
Most már hagyom, mert a túl szép ajánlatból rémálom lett szépen lassan De legfőképpen sajnálnám eladni a hibátlan műszaki állapotú motoromat, félnék, h a következővel bajok lesznek és akkor megenne az ideg, h miért is kellett cseréljek...
Szerintem inkább magyartot nézzé.
Alkul még két hét és K6-os lesz.Én hagynám.
Nahh, rákerestem használtauton is és megtaláltam. Ott már öregedett a gép mert csak 2007es lett
Én egy jó ismerős alfagurutól halottam.Kicsit vadabb.
Digónak akkor higgy ha ló legel a sírján.
Ja naggyából.
vagyis 200E ftért névre írva friss műszakis lenne kb?
150ezernél
Olaszból csak nagyon új gépet vennék. van egy ismerős aki olaszból hord be autókat, azt mondta hogy ügyet sem vetnek rá ha kimarad egy-egy olajcsere.
A szomszéd Renault Espace-e is digóból származik, 150-nél motorgenerál volt.