Egyébként olyat nem tudok mondani semmilyen olajról, hogy na attól állt volna be motor.....legfeljebb gyanú van és a hanghatások elemzése..... ...illetve tgk-nál igen mikor egy ömv kúton kamut kaptam 2-3 alkalommal míg észre nem vettem és a turbó egyértelműen attól szállt el. Az olajhamisítás(átöntögetés) a 90-es években általános volt a szegénység miatt, most is újra divatba jöhet a drága olajaknál.
A használt ilyen sajnos..Az sv 15ekm után szebben nézett ki mint a tónyó 5500 után..A használt motor mindíg zsákbamacska egy kicsit de mondjuk én jól jártam vele..
Olcsó húsnak ... Én használttal beszoptam, szóval inkább nyögöm a hitelt, de egyben legalább biztos vagyok, hogy én fingottam a motorra elsőnek, és ha vmi baja van az csak tőlem!
Mostanában sok a pletyka a rossz minőségű vagy hamisítvány Castrol-ról.Amondó vagyok,hogy nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél.Biztosra megyek és másikat rakok bele legközelebb .Ezt az 1000 km-et addigis meg kíhúzom valahogy a Castrollal.
Egyébként meg TSanyi szerelő Neki hihetsz ,biztos jobban rálát a dolgokra mint mi.....
Most erre mit mondjak.Beszéltem pár mexikóival ők aszondták a kaktusz szúr.Mivel eddig csak képen láttam kaktuszt nekik hiszek.Pedig ki kéne próbálni hogy igazi bizonyíték legyen.És nem kaktuszültetvényesek voltak csak taxisok.
Gúnyolódással nem biztos, hogy rábeszélsz bárkit a castrol használatára. Véleményeket kértél és többen elmondták a magukét. Mint ahogy most én is, nekem sem volt jó a castrol, melegen zajos a motor és nehezebben kapcsolható a váltó, ez a motul és valvoline használatával egyik motoromon sem volt tapasztalható. A castrol sikere a szervizek részéről pedig az, hogy igen olcsón lehet beszerezni(vajon miért) és ahhoz képest jó áron adni a neve miatt.
"Őőőő a tőlem többet menő SV-sek monták hogy a castrol nem jött be nekik.Mivel van aki már 100e Km t rakott bele a gépbe hajlamos vagyok hinni neki."
Mik ők? Szerelők?Szétszedték a blokkot?Mit hallottak?Mármint a blokktól?
Ááá én meg nem hiszek az ilyeneknek
Nem hiába a Castrol gyárt 50-éve a motorokhoz olajat
Szakmai háttér?Bizonyíték?
Ez olyan mint a politika ki merre húz
Most már hagyom, mert a túl szép ajánlatból rémálom lett szépen lassan De legfőképpen sajnálnám eladni a hibátlan műszaki állapotú motoromat, félnék, h a következővel bajok lesznek és akkor megenne az ideg, h miért is kellett cseréljek...
Olaszból csak nagyon új gépet vennék. van egy ismerős aki olaszból hord be autókat, azt mondta hogy ügyet sem vetnek rá ha kimarad egy-egy olajcsere.
A szomszéd Renault Espace-e is digóból származik, 150-nél motorgenerál volt.
Mert én úgy tom ami belekerült az biztonságosan ott is marad.
Egyébként meg TSanyi szerelő Neki hihetsz ,biztos jobban rálát a dolgokra mint mi.....
Na és én ezzel be is fejeztem
Mik ők? Szerelők?Szétszedték a blokkot?Mit hallottak?Mármint a blokktól?
Ááá én meg nem hiszek az ilyeneknek
Nem hiába a Castrol gyárt 50-éve a motorokhoz olajat
Szakmai háttér?Bizonyíték?
Ez olyan mint a politika ki merre húz
Digónak akkor higgy ha ló legel a sírján.
A szomszéd Renault Espace-e is digóból származik, 150-nél motorgenerál volt.