Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Nálunk 35.000Ft a DID láncszett a két fogaskerékkel. Ez a legjobb a piacon.
részletek: www.motoralkatresz.eu
Már voltam ott.Lelátón is.Nap hát az sütött.Elsőre asszem csak nézek ki a fejemből.Talán olyankor kéne menni mikor nincenek sokan.Kevesebbet égnék.
Egész nap 6-8 ezer asszem.Délután 4000.
Egész nap 8-18-ig
Délután 13-18-ig

Szerintem megéri.Wc van,víz van,lelátó van,árnyék nincs
sziasztok!
pár napja vettem egy sv 1000.és a lánc megvan nyúlva rajta,spanolni már nem lehet mert kivan állítva teljesen.pár helyen kérdezősködtem és azt mondták hogy gyári láncot(márkára nem emlékszem),első hátsó fogaskerékkel 40-45ezer körül tudnék rá venni.tudtok valami olcsóbb megoldást?
Köszi.Mennék is csak kifutottam év végén a pénzből most meg nincs valami hajde motorosidő.Futót meg meg kéne aplikálni hogy fel tudjam rá rakni a gyöszt .Esetleg tank le de nincs hozzá kanalam.
Ismerem őket,voltam náluk bemutató javításon is.Nagyjából megmutatták,hogy mi a trükk a fényezés nélküli horpadás javításban,de a lényeget az nem mutatták.Egyébként a Szilágyi csóka elég korrekt és jó a javító társuljat is.Ajánlani tudom őket csak.
12-ért adom a Fabbri sötét túraplexit!
Mennyi is volt a hétvégi ár?
Tomi kimegy Németországba dolgozni egy hét múlva.Lehet,hogy nem is jön haza,szóval idén sem fog velünk sokat gurulni.Múlt évben én mentem vele egyszer egy oktatáson.De ő hétvégén nem jön én meg hétköznap dolgozom.
Idén is csak a hétvégék maradnak majd.Gondolom te is inkább hétvégén leszel kinnt.
Köszi mindenkinek
itt is hírdetnek egyet a leg jobb ajánlatért.
http://www.kepesmotor.hu/korma...
Köszi, most már csak a jó időre kell várni hogy kipróbálhassam menet közbe is.
Nem merek árat mondani hisz ki tudja mennyiért adják most.....annyit tudok, hogy mikor 2 éve én 22000-ért vettem a fabbrit az SV-re náluk 6000-ért volt puig.
Nemtudod mennyi lehet a sötétített?
Hívni kell őket.....pár napja még láttam náluk ezért gondolom, hogy még foglalkoznak vele.
bembó oldalon nemláttam
Külön köszönöm Sanyikám
Mintha láttam volna Fr-nél ilyen sötétet eladót.
Rosszkor voltál rossz helyen.....inkább meg se mondom mennyi a bembo-nál......nem árulok plexit azzal inkább a bembo-hoz érdemes menni.
vuuu, hát ezt majd ha menő üzletember leszek:D... sztetek szükség van amúgy erre?
Hat eleg durva ar...szerintem en most hagyom
Jókor voltam jó helyen
12 VOLT A PUIG
Motorral együtt?
hmm, ahogy enézem, jó döntés volt, grat!