bocsi srácok de lenne egy kérdésem!
mivel még nem régóta van nálam az sv így egy apróságra nem tudok rájönni.hogy lehet a órát beállítani a műszerezettségen?
sőt ha van ötletetek honnan tudok letölteni hozzá leírást az még jól jönne!(magyarul ha lehet)
köszi
Akkor mi a f**** ***** ***** *****-t ülnek az enyémen .
Asszem holnap a Bajcsyn a központban rájuk fogom rugni az ajtót mert itthon csak így működnek a dolgok (a napkoban tapasztaltam, ha normális vagy, le se szarnak.Viszont ha átmész könyökvédős paraszt ügyvédbe, rögtön mindenki térdre esik...Ami AGYRÉM)
Mi újság a biztosítós üggyel zsé?
Nekem a kocsitörésemre most jött meg az egyezségi kár, h fizetnének 140ezret, de mivel van csóró 280E ft hitel a kocsin így ugye a CIB bank dönti el h mi legyen a javítással és ők meg nem fogadják el az egyezségi ajánlatot csak a számlásat Vagyis hiába vagyok autoszerelő nem tudom megcsinálni a saját automat. Kurva annyukat... Nem is beszélva arról, h a számlás javításom több lesz mint 200E, szóval jobban járna mindenki ha egyezség lenne, de hiába. Cigány világ ez
Hát ahová én hordom oda én hordanám továbbra is, ne vedd magadra, de nem adok ki műhelyt ahová járok viszont egy másik karosszériás is meg tudja ugyanúgy csinálni ha meg lehet. Vagy elviszem én.
Beválaltam a Hentes kipuffját is polírozásra, holnap el is készül ha minden igaz.