Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viheted az én autómat is, Suzuki stift 1.3 2003
Odaadod a Puntó mellé az SV-t is, és akkor Balu sem marad motor nélkül.
Én 8-9 kiló között odaadom a Polom
Ismerem a helyet, ha gondolod, segítek az útbaigazításban , hogy történt a horpi, fotó
őőőőőő az nemmegy.Max bummedlből.
Okés..adsz még egy milliót meg a puntót és meg is egyeztünk..
Vagy cserélünk.
5-6 kilo közt tied a puntom.
Helló!

Igazából nem tudom még..Nagyon fasza az aprilia de sajnos kéne valami olcsóbb kocsi is úgyhogy e miatt kell eladnom..
link

Eddig KB 10 céget kérdeztem személyesen és telefonon csak ők nem zárkóztak el rögtön a motortankok elől.
Behorpadt a tankom,légyszíves segítsetek hogy hol tudnám megcsináltatni?
Köszi 'oli.
Semmihez nem írnak elő semmit csak egy teljesítmény szintet kell megütnie az olajnak és kész, csak a szervizek mondják az épp általuk forgalmazott olajról, hogy az a gyári.
Helló Balu látom árulod az Apriliát.Milyet szeretnél?
Az apriliához nem Ip-t írnak elő?Mondjuk égen földön nincs magyarországon ezért van helyette Castrol..
Ja.Hát motorozni nemigen lehet.Esetleg valami motoros hólapát.
Kicsit sok volt az off.
Inkább 8 de ez a tapasztalat.Puntónál kényelmesebb hosszú távra.Autópályára lett véve meg anyukámnak.De ha lehet ebben az évben szeretnék inkább motorral kavirnyálni messze.
Az 1-es tényleg nyögvenyelős, nem tett jót neki az Euro4, az álló rajt nem az erőssége, hacsak nem kuplunggyilkos módon indulsz. . De ha már 2-esben van onnantól kezdve teszi a dolgát, szerintem nem megy rosszul, 130-ról 160-ra pillanatok alatt felugrik.
Ja és 7l-t eszik, 1/3 város-2/3 országút.
Vájjá én a használtra gondolok.Astrát kívül belül ismerem pláne a G-t.4db ot fogyasztott el a család eddig az ötödik már egy H az tök feltűnésmentesen teszi a dolgát.Semmi különös A-B-be elmegy.Mikor accijózták 3,5millka volt az ára normál felszereltséggel.
Érdekesek ezek a can-bus os cuccok.Olyan skizok picit.Lepadlózod.Oszt ötöl hatol elindul kelletlenül.Majd mintha kattanna benne valami elkezd tekerni ahogy egy 115 lovas gépnek kéne.
De az index az halál nem birom megszokni.mint a motoron.Inkább nem indexelek.
Jaa, egy kicsit jobban felszerelt 1,6-os I Astra 5,2 milla bevezető akcióban, minden csak nem olcsó.
Mi is Opelban utazunk.
Mondjuk ez igaz a japánok 90%-ára is csak ott már a kocsihoz közeledve is a Tanto késért nyúlnék legszivesebben.
A legtöbb német kocsi és főleg a WV minden tipusát értem ha beleülök komolyan öngyilkos szeretnék lenni a beltér egyhangúságától.
Ennél már egy masszív depresszió is jobb.
De az Opel legalább olcsó.
Attól még nincs karaktere!
Az csak hiszed, meglepődnél ha összehasonlítanánk a két kocsi fogyasztását.
Olyanon már ülttem ! Zsír verda, csak a kormánya fordítva van összerakva!