sziasztok.
hogy én mindig találok ki új kérdést
a műszerezettségen a piros lámpa(F1 viz olaj jel van mellette) az azt jelzi valamelyik szint kevés?vagy olajnyomás nincs?ugyanis beindítottam a gépet és nem alszik el.
Antikhoz olyan vevőkör kell aki kifizeti a magasabb vételárat.A többség úgy van most mint a kínai fokhagymával.Lehet hogy 4x szarabb de 5000.-el olcsóbb így azt veszem meg.Nameg jobbára be se jön.Aki meg bejön jobbára mongolidióta vagy nem tom mi.+ éve keres olyan 140x200-as ágyat nyithatót ami 120x190-es helyre be lehet rakni és összecsukva még elfér mellette az unoka autópályás játéka egy dohányzó meg 2 fotel.Ezek már a 453. boltot járják de remélik a 454. ben megtalálják álmaik olcsó és jó cuccát.
Erre szoktam mondani hogy a függőágy egy jó megoldás csak a két átellenes sarokban kell kampó.
Nameg az amelyik nem mondja ki hogy olcsóbb kell hanem hogy kisebb.Vért izzadok mire találkok kicsit erre ha megvan kiböki hogy ez drága és felhúzott orral távozik.Holott ha ezzel kezdsi keresek neki olcsót is.
Áh ott nomád program van.Spec egy halom sóder foglalja a helyet.Bár épp a raktár üres de ott sem az a Kubai meleg van.Targonca van fel lehet rá kötni a cuccot.
De oda hogy mek le.Egy 15 percet viszont tuti kibirok a motoron.Na ez lehet járható út bent melegebb van csak a kiszedésre kell hidegben lenni.
Na majd meglátom.Estére kiderül kell e a kocsi a hugomnak és lehet elnézak a pizzázásra.
Mondom folyamatosan, lesz aki csak este 8 után ér oda kinek, hogy engedi a meló....a motor szétszedés pedig nem sürgős......az én garázsom igen hideg mostanában hacsak nem Nálad csináljuk meg.......ha fel tudjuk kötni az elejét akkor ott is mehet....
OK köszi.Hogy hogy jut el a motor szétszedésre azt gőzöm sincs de valahogy valamikor megoldom.
Andrettiben már egyszer voltam de mivel Péntek 17h így hát nem tom mikor jutnék oda.Talán 19h-ra.Még nem tom mit tervez be programot a család.
Zoli, kész lett a rugód ma vagy hétfőn megyek érte. Tényleg, nem jöttök a pizzázásra ma? Ide megyünk és 17 órától folyamatosan gyűlünk: http://andretti.etterem.hu/
amúgy az olajnyomást akkor a lcd jelzi ha nincs?
hogy én mindig találok ki új kérdést
a műszerezettségen a piros lámpa(F1 viz olaj jel van mellette) az azt jelzi valamelyik szint kevés?vagy olajnyomás nincs?ugyanis beindítottam a gépet és nem alszik el.
Nincs mese, pusztítják az agysejtjeink [egyesek].De mielőtt kitiltanak innen, abbahagyom
Erre szoktam mondani hogy a függőágy egy jó megoldás csak a két átellenes sarokban kell kampó.
Nameg az amelyik nem mondja ki hogy olcsóbb kell hanem hogy kisebb.Vért izzadok mire találkok kicsit erre ha megvan kiböki hogy ez drága és felhúzott orral távozik.Holott ha ezzel kezdsi keresek neki olcsót is.
De oda hogy mek le.Egy 15 percet viszont tuti kibirok a motoron.Na ez lehet járható út bent melegebb van csak a kiszedésre kell hidegben lenni.
Na majd meglátom.Estére kiderül kell e a kocsi a hugomnak és lehet elnézak a pizzázásra.
Andrettiben már egyszer voltam de mivel Péntek 17h így hát nem tom mikor jutnék oda.Talán 19h-ra.Még nem tom mit tervez be programot a család.