Akkor ok remélem. Ma még próbállgatom aztán úgyis köv. hónap és jön a számla..ha nincs drasztikus változás fölfelé akkor onnantól szabad a pálya
Kösz az eddigieket
Az nem gond mert nekem a mobil net már vagy 2 éve be van kapocsolva..kb havi 4 rugó és korlátlan csak ha átlépem a felhasználható adatmennyiséget leveszi a sebességet 128 kb/s -re..ha ezen kívül mást nem kér akkor így elvileg ingyen volna?
Akkor net előfizetés mobilra meg az ovi progi és már inygyen is navigál?
Valami nokia ovi maps 3-at felraktam aztán a gyári progi menüje megválltozott és cél megadásával egyből beadta az irányt meg elkezdett szövegelni magyarul hogy forduljak balra 500m után stb..előtte nem csinállta csak bedobott valami menüt a tarifákról...most per pl navigál a gyárival csak nem tudom ingyé van e?Előfizóval meg ugye nem lehet egyből lekérdezni az egyenleget mint a kártyásnál ..
Azért annyra ne törje magát...még ma próbállkozom vele aztán felmérgelem magam és valszeg beviszem a helyi számtech boltba hogy csinálják meg nekem sutyiba pízért..aztán hátha
Csak hétfőn.munkahelyén van.Bár amilyen lassú mormota lehet hétvége lesz belőle.Majd rugdosom.
Érdekes hogy nekem simán gyorsan találja meg bár néha magas épület mellett nyomom be vár a GPS pozícióig.De otthon a tetőtérben is van masszív jel.
Reggel vettem meg átfutottam de még nem olvastam.Jó lesz az tuti.Oncsik furán fest a kis gépen.pont mint én csak bőrruha nélkül.Viszont én szebb vagyok.De hogy fehér ruhám nem lesz az fix.Megerősített hogy úgy néznék ki a motoron mint egy teaklipper.
hali! Az SW.UNL fajlt jol csinaltad? Fontos, hogy nagybetu legyen a fajlnev! Amugy en is az alapjan a leiras alapjan csinaltam. Mukodik...bar rohadt lassan talalja meg a poziciot a GPS, foleg ilyen idoben.
köszi az infót
De jól fog kinézni, lassan borotválkozni lehet benne.
Kösz az eddigieket
Akkor net előfizetés mobilra meg az ovi progi és már inygyen is navigál?
azt hiszem ezt raktam most rá..
http://www.nokiaprogramok.hu/m...
Érdekes hogy nekem simán gyorsan találja meg bár néha magas épület mellett nyomom be vár a GPS pozícióig.De otthon a tetőtérben is van masszív jel.
Meg villahidat hekkelek.Csak a csavarnál lévő falcot nem tom hogy varázsolom polírrá.Ez egy béta teszt verzió.