Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja Fehír de volt is belőlük fehír.Ezt Szalonban fényképeztem vatta új
Az nem esésből származik, ha törésmentes és a km is valós egy kis alkuval reális is lehet.
Sanyibá!
Elszegődnék műhelyinasnak, hogy kitanuljam a mesterséget.
Fehír mint a trabik.
A kipun látható horzyolásból ez a motor már feküdt! A fényezés sem szokványos, szóval én nem tudom! De tény, hogy szép! Olyan ZS2-nek való!
Csak felkeltjük a téli álomból egy kiadós etetéssel!
Itt ez az Sv 650es 1milla igazhogy gyönyörű , de ugyanitt árulták a zsír új kifutó Sv-t 1,4milláért.Nemdrága ez 1 kicsit?Szerintetek
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv650_gyo
nyoru-3562237
Buli lesz?
Meg a hétrőfös gatyamadzagot és a pipamocskot se felejtsd otthon!
még meg is köpködöm.....erősen!
Nekem hétvégén jön hozzá a piócás embör (bocs Sanyi) és leveszi a rontást, meg a fáradt olajat!
Meg ismeretség.
Is!
Szerintem szerencse kérdése.
Tudni kell használt motort venni.
Ez inkább ki van adva....mármint, hogy minél később tegyék meg az ajánlatot, hogy ne ellenkezz. Na meg persze a pénz is addig náluk áll.
Azért az a "BIZTOSÍTÓ" csúnya szó volt!
ezt jól látod...Ha el akarnám adni 5 év múlva, 25.000km-mel, aligha hinné el bárki is, h 9éves motorban 25ezer van .Mert, h magyarhonban (szigorúan kisbetűvel:( ) élünk...

Eladni akkorse, ha kenyérre kell...A motor marad, mert ez olyan sírigtartó ezzel a típussal .Lehet, h a jövőben lesz más V2-es is a garázsban, de ez maradni fog...

Csak csengetne már a tetves cigány biztosító...Ha tudnám, h mi a lófaszra kell várni ennyit, segítenék nekik számolni .Vagy ha ennyi gyökér ül még mindig bent az irodákban, akkor rúgjanak ki még több allianzos embert, hátha a vérfrissítéstől megpezsdülnek kicsit
Ha jól meghúzom a szíjat lehet kellemes lesz.
Bár attól függ mi megy be.
Lehet én vagyok botkezű/lábú de én nem éreztem nagy különbséget a castrol/motol között..
Büdösben még nem fagyott meg senki!
Lesz még abból valami a tavaszra..
Zoli!Az bizony ott marad ülésfűtés gyanánt
Zséé se hajtja szarrá! Bár az az opeles "tuning" nem hiányzott. De majd a bizti rendezi!