Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most néztem a szerviz papírjait, az előző tulajnak Castrolt raktak bele, de nekem is azt mondták, hogy azt inkább hanyagoljam! Hajlok a Motul felé ! Az ára is egész jó (2900ft)!
Üdv
Én mondjuk nem értem miért nem jó a Castrol?
Ha a Mille motor kft-nél azt teszik bele az RSV1000-be,meg az RSV4-be,sőt a gyár is azt írja elő,akkor nem tudom miért nem jó olaj?
Ha valaki valami konkrétat tud az azért érdekelne
Én Castrol Power1 racinget 10w-50 rakok a pegasomba ,de az sv-be is azt fogok

Ja amúgy én vagyok apriliapegaso,már érdeklődtem tőletek az sv-iránt,két hónap és meg is lesz
Mindenki Öcsinek hív ezért csináltam egy új nevet
Hát én sokat variáltam hogy milyet rakjak bele de akiket megkérdeztem a nagyrésze mind a Motul 5100at ajánlotta.A Castrolt nemigazán ajánlották.Meg Sanyibá azt mondta a Valvoline se rossz.Motul kb 3400 literje a valvolinnak 2000 párszáz.
Motul 5100 10w-40 ha túrásabb a pályás passz nem vagyok olyan alkat.
Amúgy KB mindegy csak ne castrol legyen nekem a többektől ez jött le.
20e tokkal vonóval.Ha pestre megoldható talán még házhoz is viszem valahogy.
Csak egy kiemelő 18-20e mostanában.
Valaki! Első olajcserém lesz, milyen olajat használjak?
A villahidat hogyé adod?
Laci, dobd át ezt kérlek mailben, mert nincs meg semmi elérhetőséged... frpeter kukac svmedia.hu
Nameg annyi a sok begyűjtött vacak hogy kéne szelektálni de kidobni nem akarom.

Polír villahidat valaki?
Túrásított S-eshez kiválló.
kb nekemis
Nem gond.Ezt úgy hívják pénzügyi vákum.Mindíg elszívja valami akármenyit kűldök utána.
Azthittem csak nekem vannak anyígi gondjaim.
Nem, vasszekrény.Kiput profra bízom ha lesz pénzem.Ahoz viszont el kéne adni pár vackot.Van egy kosár maradék malagutim.Meg ilyesmik.Kő valakinek?
A kiput?
Egész délután hegesztettem.Olyan a szemem mint a piroska és a farkasban a farkasnak.
Vagy van aki viccet küld!

http://indavideo.hu/video/Star...
Mindenki lapátol?
Sziasztok ! K6 SV1000 indexei,kormány és a bilincsei és hátsó lámpa occcsón eladó.
Üdv 'oli.
Az frenkó! Akkor légyszíves tedd félre a számomra egy első fékkart,a jövő hét hétvégén elmennék érte.
Köszi 'oli.
Elszaladt
Kűggyed.
ZoliBá' !
Lenne egy privát kérdésem. Küldhetek neked egy mailt?
Meg lesz zseles SV markolat is rajta a bazari kinezet miatt.
Adatlap,kepek.Nekem.
Lehet, hogy nem mutatna rosszul.