Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Két vregadókalkuátorral megnéztem annyi lenne mint az enyém 130e.És egységes 45e körül van mostmár a KPM regadóval meg az okmányiroda.KB 200.Ennyi volt az enyém is.De 1 mila körül már vanak keveset futott gépek itthon is.
Na mindegy... félmillióval többet nem ér ez az enyémnél. Mármint persze az én szemszögemből nézve. 300at még ráadtam volna
Valamennyi lejön mert 2008-as.Havi szinten számít.
igen igen, most megnéztem a regadóját és 180E ftot írt rá + a sallangok.... ehhh
Ja hogy ez digó?
Akkor gáz KB 150-160 csak a regadó+45e a KPM és még az okmányiroda is egy 20e.
ilyen sok volt? az én 9 évesemre csak 40 valamenyi volt... Akkor azért ilyen olcsó!
nem áll meg sztem 950be forgalombehelyezve... kicsit milla felett inkább, enyém 2004es és arra volt 93 a regadó... akkor erre?
Beszéltem azzal aki hirdeti a motort a kereskedésben. Nem az ővé a motor hanem ismerősé csak ott van most, ott hirdeti. Holnap felhívom a tulajt nem számolná-e be az én SV-met
Festék is van a világon.
Ja igaz, feketét nem vehetek mert akkor elüt a parktól De ennek nem sok jelentősége lesz már ugyanis a Polot eladom és veszek egy nagyobb kocsit mert ez nagyon pöttöm nekem. Borát veszek vagy Corollát, de inkább Borát szeretnék. És majd annak a színéhez választom az új motort
Nya várjatok digóban kell körülnézni akkor me én 550-é vettem+200 forgalombahelyezés K6 4300 km el és kisebb hiányokkal.900 körül megállt.
Hát én holnap elmegyek és megnézem esküszöm... Itt van Pécsen
Van fent a használtautón két kék színű 650s 830ért 15-16 ezer kilóméterrel és még a színe illene is a gépparkodhoz
Nézegetem énis mindíg a használt Sv 650eket és 2004es jó állapotú 800-850ig van ez tényleg gyanús .
Gumi érdekes.Hátul így néz ki a D220-as?
Nagyon szabadulni akarnak tőle.
Ugyan az mint hentié, csak sokkal fiataalbb és kilóméterszegényebb és mégis ugyan annyiba kerül... Nyanús ez a dolog
Elsőre így képről jól hangzik.Kb reális.
http://www.motor-haz.hu/index....
Ez szerintetek nem jó vétel? 2008as csikó 8E km-el és 950be megállna A legjobb ajánlat a vadonat újra ami még van néhány darab az 1.390 mill névreírva azthiszem. Most ezen az ajánlaton gondolkodóba estem
Bugyikéket nem adom.Megszerettem.Max egy fekete Trip R-ért.
Eccer eldőlt az előző tulaj balra.Eccer meg én jobbra.Mint a krumplszsák.A kormányon a kapcsolók meg megnyomták picit.Így lett 3 horpadás.
Azért akarnám eladni,vennék egy olcsóbb kocsit meg egy drágább motort..Ótvar gsxr-ért,honda hornet stb. nem akarom elcserélni..Ezeket ajánlgatták érte..
ezresér
nekem vannak olyan pólóim amiből 3-at adokegyresér