Két vregadókalkuátorral megnéztem annyi lenne mint az enyém 130e.És egységes 45e körül van mostmár a KPM regadóval meg az okmányiroda.KB 200.Ennyi volt az enyém is.De 1 mila körül már vanak keveset futott gépek itthon is.
Beszéltem azzal aki hirdeti a motort a kereskedésben. Nem az ővé a motor hanem ismerősé csak ott van most, ott hirdeti. Holnap felhívom a tulajt nem számolná-e be az én SV-met
Ja igaz, feketét nem vehetek mert akkor elüt a parktól De ennek nem sok jelentősége lesz már ugyanis a Polot eladom és veszek egy nagyobb kocsit mert ez nagyon pöttöm nekem. Borát veszek vagy Corollát, de inkább Borát szeretnék. És majd annak a színéhez választom az új motort
http://www.motor-haz.hu/index....
Ez szerintetek nem jó vétel? 2008as csikó 8E km-el és 950be megállna A legjobb ajánlat a vadonat újra ami még van néhány darab az 1.390 mill névreírva azthiszem. Most ezen az ajánlaton gondolkodóba estem
Azért akarnám eladni,vennék egy olcsóbb kocsit meg egy drágább motort..Ótvar gsxr-ért,honda hornet stb. nem akarom elcserélni..Ezeket ajánlgatták érte..
Akkor gáz KB 150-160 csak a regadó+45e a KPM és még az okmányiroda is egy 20e.
Ez szerintetek nem jó vétel? 2008as csikó 8E km-el és 950be megállna A legjobb ajánlat a vadonat újra ami még van néhány darab az 1.390 mill névreírva azthiszem. Most ezen az ajánlaton gondolkodóba estem