Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 túra 1 gyorshajtás?
Nem várok.Most már úgy érzem elég nekem a 72 ló ,a 74-től már úgyis félnék! . Az 50 ropit meg elköltöm gyorshajátra , úgyis! .
Van jópár accijó a lajosban most is.Nitro és a caberg sem tünik rossznak ennyiért.Bár ahogy néztem a scorpion polikarbonát és picit nehéznek tünik.
link
Jelzem előre, nekem semmilyen tapasztalatom sincs, de túl sokat azért ne várj.
Szombaton mek érte.A végén megint én fektetek be.Nagyon zsukár mi?Fényes csilli villi?
Látom Dara megint itt rontod a levegőt
nem lesz scorpion bukóm sajnos M-est lett volna ami mérettábla alapján jó, de a suprzone-ban felpróbálva az L-es volt a nyerő... így visszamondtam a rendelést...
A szettben van 16 főfúvóka 2 rugó(amit nem kell cserélni) pár alátét és 2 súbertű .Ebből a két súbertű a lényeg,azt kéne megtudni mien van a szettben.Furni meg az alapjárati keverékcsavar alatt kell nagyobb lyukat,na az lehet a gáz!Azért kipróbálnék elötte egy olyat amibe már bennevan a cucc.
Ja Zoli32! Megjött a markolatod!
Persze-persze
Nekem is adhatnál belőle.Befektetném istenbizony.
Értem, szar is a gazdagok élete....még jó, hogy nem fenyeget..... ........csak a fúvóka furkálást ne csináld......akkor inkább maradjon.
Sportdob van ,szűrővel meg már súrolja az 50000- .A jelleggörbéket én is néztem a kis sv-hez ,kiegyenlíti a nyomatéklyukakat azt látom ,de mindez 50 rugóért nem tudom megéri-e?Eddig se volt bajom a teljesítményleadással ,csak nem tudom hová rakni a temérdek pénzem!
Érezhető lesz a változás, van értelme, de célszerű akkor a sportdob és szűrő is.
a képen egy 900RR változásai láthatóak, kb. hasonló változások lehetnek az sv 650-en is
Tudom.Sziporkázok néha.
jó tipp
Vegyé ezrest.
Van-e valamelyikőtöknek tapasztalata Dynojet-es karbis 650-el? Megéri a 30 ropit? Miben változik, érezhető-e? Vagy inkább vegyek egy tapadósabb gumit?Tsanyi ,csináltál már ilyet?
Lehet hogy én vagyok kicsit pihent, de nekem tökre ez jött le amúgy :)
Szerintem akkor egyszerűen átalakítás helyett minden ujjaddal kuplungolj és ennyi :)
OK semmi gond, főleg h magánba' is írtál :-)

(igen, tehát nem a kiengedett kuplung alatt nem fér el az ujjam :) )

peace.
z.
Elfogytak a smileyk, bocs
Amúgy azt eddig nem mondtad hogy te úgy akarsz kuplungolni hogy a fél kezed alatta marad. Így jó hogy nem működik...
Akkor megvan a hiba forrása...
asszem

hzolee, hagyjad, hiányzik most valaki az életéből

na ki fog pengetni?
Nekem a gyári beállítások megfeleltek. bár egy GS 500 után maga volt a kánaán!