Most vastag vok eladtam vagy 25 kg robialkatreszt.Kihasznalva az alkalmat kene bele a rugon kivul a szimering is.Ha mar lud legyen kover.Ha meglenne a rugoszett szolnal es mennek beszereltetni.
Majd jelzem ha kell..most még nem éget a dolog hisz motoroni sem tudok ebben a hidegben na meg egyik barátomtól is függ hogy majd mikor lesz kedve szétkapni a telómat..de legaláb kiderült hogy töled beszerezhető...
Minden féle szimering és porvédő 7 rugó körül van, legfeljebb párszáz huf az eltérés. A castrolnál jobb(tovább fentmarad) a fehér valvoline és azt 2500 körül tudom adni.
Oké! Kb mennyi lenne? Lehet nem is a környékbéli boltba megyek mert a castrol lánc sprayt is 3200 ért adja közben meg majden egy ezressel olcsóbb webshopban
Csak ha cserélni is szeretnéd. Bár ha már az asztalon van érdemes szétborítani a teljes tisztításhoz ne maradjon dzsuva az alján és akkor kár lenne a régivel összerakni, de ez csak a pénztárcán múlik, ki lehet takarítani szétszedés nélkül is, de azért jobban hozzáférni széthúzva.
Tsanyi
Te tudsz szerezni a telómba szimeringet?Majd valamikor ki lesz ugye cserélve az olaj (korábban tárgyalt okok miatt) aztán ha majd innen környékről nem tudom beszerezni rád bíznám..
Vagy esetleg jó egy jókora Torx behajtófej?