Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felülről valami spéci kulccsal kell ráfogni a telóbetétre?
Vagy esetleg jó egy jókora Torx behajtófej?
Talan mire meglessz a hideg is eltakarodik.
Na mégsem mert nem tölti be valamiért
Egy játék modell lett volna
Találtam neked egy raptort
http://cgi.ebay.com/moto-bike-...
Hétfőn rendelem meg a rugót, kb 2 hét.
Most vastag vok eladtam vagy 25 kg robialkatreszt.Kihasznalva az alkalmat kene bele a rugon kivul a szimering is.Ha mar lud legyen kover.Ha meglenne a rugoszett szolnal es mennek beszereltetni.
Fogyó-kopó cucc minden motorhoz-autóhoz beszerezhető nálam elég jó áron. Másféle alkatrészt csak japán motorokhoz tudok biztosan szerezni.
Majd jelzem ha kell..most még nem éget a dolog hisz motoroni sem tudok ebben a hidegben na meg egyik barátomtól is függ hogy majd mikor lesz kedve szétkapni a telómat..de legaláb kiderült hogy töled beszerezhető...
Minden féle szimering és porvédő 7 rugó körül van, legfeljebb párszáz huf az eltérés. A castrolnál jobb(tovább fentmarad) a fehér valvoline és azt 2500 körül tudom adni.
Oké! Kb mennyi lenne? Lehet nem is a környékbéli boltba megyek mert a castrol lánc sprayt is 3200 ért adja közben meg majden egy ezressel olcsóbb webshopban
Persze, hogy tudok, még postaköltséggel is olcsóbb mint a "gyári" ami ugyanez.
Csak ha cserélni is szeretnéd. Bár ha már az asztalon van érdemes szétborítani a teljes tisztításhoz ne maradjon dzsuva az alján és akkor kár lenne a régivel összerakni, de ez csak a pénztárcán múlik, ki lehet takarítani szétszedés nélkül is, de azért jobban hozzáférni széthúzva.
Tsanyi
Te tudsz szerezni a telómba szimeringet?Majd valamikor ki lesz ugye cserélve az olaj (korábban tárgyalt okok miatt) aztán ha majd innen környékről nem tudom beszerezni rád bíznám..
őőőőő akkor nem kéne rendelnem.
Akkor rendeljek a rugózáshoz?
Épp ma adtam el egy garnitúrát.
Nálam rendelés nélkül van és igaz drágább mint tavaly, de még így is 7 rugó a 2db szimering és 2db porvédő.
öööööööööööööööööööö....
izé....
Nem is tudom, ki az elvetemült pályázó, kivel is kell holnap fél magyarországot bejárnom gumiügyben
ezt már úgy sem magyarázod ki...
Jelentem ez nem így van, csak néhányan szeretik túlmisztifikálni a dolgot (nem itt a fórumon, hanem úgy általánosságban).
Én még ellenállok.

De mint tudjuk minden ellenállás hasztalan.
Látom meg akarod rontani itt az embereket , áááá... mindig az a pályamotorozás.... mondjuk úgy látom azért hagyják magukat....
Jó arc az öreg, egy Yamaha Fazernél simán elkérnék a dupláját a gyári cuccért.