Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azon még énis gondolkodom, hogy vegyem ki a porvédőt, lehet hogy megnövesztem a körmöm.
Legalabb volt vevo.
Nem vágtad haza ,csak gondolkodom én hogy szoktam.
Csavarhúzó belevág a telószimeringbe ,kifordít alu fészek szétbasz.
Telószim beüt dornival ,telószár szétbasz.
Megspórol 10-15000
Elbasz 80-100.000.
Bocs ,de ma kicsit lefáradtam ,volt pár "vevőm".
Na asszem most én nyírtam ki a topikot.Kár volt pofáznom.
Szimeringbeütőt is csináltam már Leukoplast dobozból.
Na ez az.Van ami szervízben megy csak.Nem akarom szétcseszni.
Ezt más motornál megoldottuk egy pajszerral meg egy satuval, de ennél már nem akarom ezt megjátszani.
Értem én a dugattyú elforog.nem tudod kicsavarni.Pont evvel szívtam.Nincs olyan hosszú cucc ami belemegy és nem sérül ha megfogod.Nem sokat tehetsz.Evvel szptam és anyáztam a legtöbet.És képzeld el mikor visszarakod més meg akarod húzni.Passz mit lehet vele robcsinál beledugtam egy bazinagy csavarhúzót és izomból rányomva le tudtam annyira szorítani hogy lejöjjön.
De nem hiszem hogy ez a hivatalos metodus így SV-nél tuti nem csinálnám.
Felhívhatlak ha nem gond?
már igen...
Nem értem mire gondolsz.
Az 5. tételszámú cuccra gondultam.
Akkor bizony kéne mert se felninek se másnak nem tesz jót a felkoppanás.
Ehhhh jó volt a tippem.Jó nagyot szíttam 3 pár robcsitelóval.Ezért bízom inkább sanyira.Jobban ért hozzá és megvan a szerszámparkja is.A becsúszószárban lévő dugót kéne lefogni míg kicsavarod az alsó csavart nemde?
kicsit több mint 90 vok nekem lekoppan néha.. ls nem 1kerekezek... csak úthiba...
Nekem még jó az eredeti, ezen a motoron már biztos nem fogom cserélni.
Szétszedés.
Má a súlyt.
Ja.Én meg...............meg se mondom.
Tavaly 18000-ért csináltattam a párat, gondolom idén sem lesz drágább. Bármilyet lehet akár progresszívet vagy lineárisat, de utcára inkább a lineáris kevés progresszív résszel ami jó. A gyári is olyan csak gyenge mint a harmat, 70kg-nál nehezebb rider alatt lekoppan.
Csak kiszedés vagy szétszedés?
Hát neméppen.
Nekem hiányzik az a kis műanyag rácsos idom az ülés alól.
Mondhatnám, hogy ellopták (de nem így van).
Az is fogyó, kopó alkatrésznek számít?
rugó mennyi előre?