Én tanulás céljából a kecsói g.pályát propagálom 1: olcsó 2 lassú,de teknikás 3 sűrűn üres.Nagyon sokszor mentem rajta egyedül,így csak magam elött égtem be ill.nem volt zavaró tényező.Amúgy kakucsnak most mennyi a tarifálya?
Nekem életem első váltós motorja és a legelső saját gépem az SV-m.
Most még igazából nem mernék pályázni, meg stuntolni mert attól félek hogy elfikkantok és összetörik a kedvenc szórakozásom és a legjobb barátom.
Má veszem is a kalapom és megyek.............Ja hogy -2 van.Majd később.
Amúgy ez a pályáramerészkedés talán 2000 Km el az életem első váltós motorra ülése után volt.Azóta picit mentem már többet talán fejlődtem.
Olyan érzés hogy a motor és a pálya menne gyorsabban csak agyban vagy lassabb mint a kettő.Még túl sem élted a sokkot hogy letudtál egy kanyart félrészeg imbolygással és halál ciki lassan már ott a másik.És erre készülnél de már a harmadikra kéne mert még a másodikat sem emésztetted meg.Így egyre lassabban és lassabban botladozol de közben tők megalázó a dolog mert egy 13 éves kssrác akinek le sem ér a lába egy 125-ös 2t izéről a vállával karcolva a betont süvít el először jobbról majd balról.Ezekután dörögve megy el 3 centire két egymással viaskodó supermotyó szintén füllel levéve a pályát.
Na ettől tök bénának éreztem magam és lekullogtam.Na persze azé mert béna is vagyok.
Na ezt a sok szöveget evvel a frappáns hasonlattal tom jellemezni.
Nekem is kelleni fog majd.Talán a jövő hét utánin.
Nincs messze.
Kicsit többet szeretnék elérni rajta mint múlt évben.Nameg sokat dumáltam Tomtatto-val mostanában
Most még igazából nem mernék pályázni, meg stuntolni mert attól félek hogy elfikkantok és összetörik a kedvenc szórakozásom és a legjobb barátom.
Amúgy ez a pályáramerészkedés talán 2000 Km el az életem első váltós motorra ülése után volt.Azóta picit mentem már többet talán fejlődtem.
Gyakorolni kell barátom, gyakorolni kell.
Na ettől tök bénának éreztem magam és lekullogtam.Na persze azé mert béna is vagyok.
Na ezt a sok szöveget evvel a frappáns hasonlattal tom jellemezni.
kár h nincs közelebb