Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó tudni hogy nem is annyira kemény lehúzós ez az Osamu papa.
Ez a beszéd! Tomi mindíg (jóindulatúan) telebeszéli az ember fejét. Sajna tavaly egyszersem gurultunk vele. Remélem ez idén megváltozik.
10500a 2 szimering + a 2 porvédő, Tourmax-féle az pedig 13000.
Hogyé méri a cég?
Most már mindegy...
Sanyinál nem volt?Mintha rémlene hogy aszondta van egy készlete.
Nekem is kelleni fog majd.Talán a jövő hét utánin.
Megrendeltem a telószimeringet+porvédőt. A gyári olcsóbb, mint az utángyártott.
70 km az M7-es.
Nincs messze.
Én nem pályáztam de ha lenne a közelemben akkor biztos pályáztam volna már
hm.. azthittem csak rallyznak rajta
Neked a Rabócsiring vsz.közelebb van, oda is járnak motorozni.
Én megyek az tuti.
Kicsit többet szeretnék elérni rajta mint múlt évben.Nameg sokat dumáltam Tomtatto-val mostanában
Én tanulás céljából a kecsói g.pályát propagálom 1: olcsó 2 lassú,de teknikás 3 sűrűn üres.Nagyon sokszor mentem rajta egyedül,így csak magam elött égtem be ill.nem volt zavaró tényező.Amúgy kakucsnak most mennyi a tarifálya?
gondolom meg van technikája ennek, v mindenki érzésre, húzza ahogy tudja?
Nekem életem első váltós motorja és a legelső saját gépem az SV-m.
Most még igazából nem mernék pályázni, meg stuntolni mert attól félek hogy elfikkantok és összetörik a kedvenc szórakozásom és a legjobb barátom.
Feltétlen.Csak gyűjtök bátorságot.
Majd mikor már melegszik, mehetünk csapatban is keringeni
Má veszem is a kalapom és megyek.............Ja hogy -2 van.Majd később.
Amúgy ez a pályáramerészkedés talán 2000 Km el az életem első váltós motorra ülése után volt.Azóta picit mentem már többet talán fejlődtem.
Aha... értem.
Gyakorolni kell barátom, gyakorolni kell.
Olyan érzés hogy a motor és a pálya menne gyorsabban csak agyban vagy lassabb mint a kettő.Még túl sem élted a sokkot hogy letudtál egy kanyart félrészeg imbolygással és halál ciki lassan már ott a másik.És erre készülnél de már a harmadikra kéne mert még a másodikat sem emésztetted meg.Így egyre lassabban és lassabban botladozol de közben tők megalázó a dolog mert egy 13 éves kssrác akinek le sem ér a lába egy 125-ös 2t izéről a vállával karcolva a betont süvít el először jobbról majd balról.Ezekután dörögve megy el 3 centire két egymással viaskodó supermotyó szintén füllel levéve a pályát.
Na ettől tök bénának éreztem magam és lekullogtam.Na persze azé mert béna is vagyok.
Na ezt a sok szöveget evvel a frappáns hasonlattal tom jellemezni.
Ezt a hasonlatot...
Nekem 200 km. A legdrágább az egészbe az oda meg visszaút...
ha itthonról indulok mind több mint 350km...
kár h nincs közelebb