Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hm a sisakod?
Pontosan....mi tetszik?
Vegyél raptort, akkor lesz hangja a paripának....
taliga sándor?
az állat hang 30 cm-nél van...igaz nem maradsz meg a gépen.......a raptor trioval se kutya, de 650-en a finster nagyot szól.....
Szivesen segítek ahol tudok.Még spórolsz is.
Gixxere nagy divat a 30 cm cső a kerékig és slussz jó drágán.Sv nél már van cső is.
Elkiabáltad, már itt is esik nem kicsit.
Köszi bíztam benned Zoli
KB 30cm hó.esett.2x lapátoltam.Eccer ki a kocsit eccer be.leszakad minden tagom.Pécs egyre szimpatikusabb kezd lenni.
Vágd le és felejts el feltenni bármit is.Jó nagy hangja lesz.
őőőőő öcsém a nagy mester ebben az ügyben.A mobileXT-t torrentről húzta le de itt asszem leírták..Én csak végfelhasználó vagyok.
Jövőhónapra tervezem a pufóvásárt valami nagy hangot szeretnék ,Martin pufót fogok venni szerintetek hosszúságba milyet vegyek .Én olyan 40 centis oválra gondoltam szerintetek az még jól állna?
Jó ez a vfr igaz dozer?
Zoli32
Figyu azt a gps hekkelést hogyan tudom megcsinálni és honnan lehet leszedni a progit?Esetleg elkúrás esetén kinyírhatja a telót?
Ja nekem is Nokia 5800 lett mert égen földön nem tudták az LG Arénát beszerezni pedig jobb lett volna.. na de mindegy ez sem rosz azért
Nagy havazások vannak az országba, de itt Pécsen egy mm se hullott hála égnek
vfr
Megnézem.
Ja ! Mire ellapátoltuk a parkolót kezdhettük ujra.
Áh nem.Nincs a közelben honda kereskedés.De tavasszal ha lesz olyan felelőtlen kereskedés ami odaadja kipróbálom.
Zoli megnézted végül a vfr-t?
Na mivan mindenkit eltemetett a hó?Én már 3 köbkilómétert lapátoltam ma.
Ha a cel egy komplett kawa 636 elso beepitese evvel kell kezdeni.Legakabb be lehet adni a mamanak hogy a szerszam a hibas.
A pneomatikus véső a legjobb a célra ,gyors és precíz! ,