K6-os 1000-es sv-hez keresnék bal oldali gyári dobot (ha párban van az is érdekel)! kulturált áron sehol nem találok, viszont el szeretném adni tavasszal.
és kicsit aggódom így, a motorral soha nem estem, de nem sokan hiszik el hogy kanyarban kikopik, aki meg elhiszi az meg azért nem akarja megvenni, szóval nagy szükség lenne normális áron egy jó dobra!
Hali! Van 1-2 bontott cuccom k4-es 650 ből. Főleg elektromos, meg blokkalkatrészek, de a gyakran törő alkatrészek már nincsenek. (idomok, indexek, lábtartók).
Nemrég volt itt téma a fém fékcső.Sikerült valakinek összehozni?Mert érdekelne engem is a mennyi ,miként hogyan?Végülis utána olvashatnék itt -ott a témáról,de engem már a meglévő és működő megoldások érdekelnek.
Nem.Csóró vagyok.Majd veszek egy matchboxot.Vagy faragok fából.
Esetleg belehegesztek a bugyikékbe egy ezres blokkot.Vagy a csomagtartóra szerelek egy lökhajtásosrakétásistencsapást.
Akkor az első kör egy RSV radiális első főfékhenger cső betét és meglássuk.Lehet megtáltosodik a túragépezet.Bár a összekonyuló első villával is kéne kezdeni valamit rögtön mert ha jó a fék mégrosszabb lessz a két első teló.
Ne menjen annyira. Túramotor.Tessék túrázni.link
2009.11.25. 21:27-Tól korrektül le van írva minden és nagyon jól sikerült a srác szerint.
B-kingé nem megy rá?[O18.gif" align=absmiddle>
Betét/csőcsere segít sokat.Frpeti nagyon dícérte a brembo betétet.Ha többre vágysz tényleg a gixxer eleje segít de ne haccázast ezrest kéne belerakni.Erre is van SVmedián pont most a futómű topikban példa.
K6-os 1000-es sv-hez keresnék bal oldali gyári dobot (ha párban van az is érdekel)! kulturált áron sehol nem találok, viszont el szeretném adni tavasszal.
és kicsit aggódom így, a motorral soha nem estem, de nem sokan hiszik el hogy kanyarban kikopik, aki meg elhiszi az meg azért nem akarja megvenni, szóval nagy szükség lenne normális áron egy jó dobra!
Előre is köszönöm, ha valaki tud vmit!
Esetleg belehegesztek a bugyikékbe egy ezres blokkot.Vagy a csomagtartóra szerelek egy lökhajtásosrakétásistencsapást.
Na mindegy mostmár így jártam.
2009.11.25. 21:27-Tól korrektül le van írva minden és nagyon jól sikerült a srác szerint.
B-kingé nem megy rá?[O18.gif" align=absmiddle>