Raptoros kollégák ha még nem láttáttok volna a vidót!
Itt van kezdő gépnek mondva Mondjuk a kezelhetősége miatt igaz is.Az viszont tetszik hogy nagyon nem tudott mibe belekötni
Valahol megvan a műsor kezdésétől kezdve az összes motor teszt vidóban csak lüke a menű aztán nehéz előcsalni az összeset
Szintén robogóról ültem a mostanira semmi semmi kb fél év robesz aztán Raptor ..Haver vitt ki a város szélére és megyarázta hogy hogy kell vátani kuplungoni stb mert azt sem tudtam.Bár a lelkemre kötötte hogy nehogy megcsutkázzam mert lehet rámelőz a hátsó kerék.Kb 1óra múlva már azt próbálgattam hogy hogy harap 4-5 ben kis tempóról..ja meg húzott egy csíkot az útra és satufékkel próbáltam megálni előtte pár cm-re..máskor meg parkolóban kerülgettem a betonnal körbeszegett fákat.kb2 autónyi hely és sorban vagy 20 db.Aztán meg este kiloptam a garázsból és motoroztam fel alá a városban.
Na így tanúltam meg kezelni kényszerből..a tanfolyam kb 1.5 hónappal a motor után kezdődőtt.Idén meg pótlásként kb 14 ezer km lehetőleg kanyrgós helyen..jövöre meg irány Kakucs csiholni az eddigieket hátha lérne a térdem
Így visszagondolva semmi az egész de ha kérdik tőlem akkor nem ajánlom senkinek elsőre a nagyot.pláne ha nincs benőve a feje az illetönek..nem árt huszonegynéhány éves "ész"
Mondjuk van felénk 1-2 díszmotoros újgazdag speedgéppel pár éves múltal és vagy 5 cm-s majré csikkal inkább majré sávval
Én személy szerint egy Renault Megane és egy Suzuki SX4 volánjából kiszállva ültem fel az SV-re. Még nem borítottuk ki vagy el egymást. Szerintem minden csak azon múlik, hogy ki mennyire akar menőzni a csajok előtt. Aki frenkizni akar az elesik. (Előbb-utóbb)
Kezdőmotor.... a részemről ez egy hülye szó. Ilyen nincs. Valaki vagy tud motorozni, vagy nem. Én 180as runnerről ültem SV-re és nem érzem azt, h egy idegbeteg jószágról lenne szó ami nagyon megy. Hanem azt, h tudom kezelni. Nemhiszem, h ez tanulható lenne, ez vagy benne van az emberbe vagy nincs. A videon is látszott, h aki eldobta, azt se tudta milyen évet írunk Se kuplung behúzás, se gáz elvétel (sőt ráhúzza még) Nyilván ha motorozott volna valaha is, vagy ment volna kocsival, ez nem történik meg sztem.
Dettó.Még az év is stimmel.
Gondot nem okozott de még most is fentartásokkal kezelem.Csak szépen öregurasan.De simán jó kezdésnek.Kisebbet anyagiak miatt nem éri meg jelenleg venni tanulónak.
Van ugye az MZ stb kategória ami a sok szelgetés miatt.Aztán ott vannak a 400 as belpiacosok.Picit öregek és megint a szerelgetés meg azt tényleg 1-2 év után lehet eladni.
És ott a GS 500 kategória amit már érdemes megfontolni.Csak az SV kezelése és a GS közt akkora külömbség nincs hogy ne az SV-t válasszam így maradt a jó öreg sövö.
Legalábbis még jópár évig.
Gondolom azért kezdőmotorozzák, mert sokkal kezesebb mint egy gsxr vagy valami sportgép, ez nem azt jelenti hogy gagyi.
Én 50 es robogóról ültem Sv re és nem volt gondom a kezelésével, úgy hogy előtte csak a jogsinál ültem nagymotoron.
Ja és azt még elfelejtettem említeni, már mentem erősebb géppel, mint a regisztrált nevem elárulja, hogy mi is volt az előző motorom és még így is azt mondom, hogy ez, ami most van nekem, ez is nagyon jó motor!
Szia!
Látod, ez a jó hozzáállás! Sajnos rengeteg ember lenézi a másik motorját…
Itt 1 szösszenet, nem kell, hogy brutális erőgépe legyen az embernek!
Amúgy is igen rossz látvány szerintem, mikor látszik, hogy valakinek csak pénze, lehetősége van megvenni 1bizonyos motort, de tudása az + 0!
Mikor elmegyek szerpentinen, pl 1 1000-es bármi mellet, az jó érzés! Bár neki lehet nem…
Sokszor csóválom a fejem mikor valami közepes nagyvasat le kezdő újrakezdő motoroznak... Pl asszem Tót Zoli Az rtl autómániás motortesztelóje is kezdő gépnek nevezte a Raptort is meg több hasonszörű gépet...erre meg azt mondom hogy nézzen előbb ilyen videókat meg könnyen beszél az aki már sok jóval erősebb gépen ült,aztán ilyesmi kategóriára ülve jóhogy gyengének érzi mint egy rigát..de attól még ugrik pláne az eslő 100km/h óráig nagyon sok különbség nincs nagyobbal szenbe sem..pár tized mp vagy 10-20 m
Hát igen, teljes mértékben igazad van! Ja és ezek a hugik, hogy mindig leveszik az embert a lábáról, na az a nem mind1, nem lehet rájuk nagyon haragudni semmiért, max kicsit, meg dühösek vagyunk, ha nem az van, amit szeretnénk, mert félti az ember őket, de ahogyan mondtad, ők uralkodnak!
Lányom nincs még csak hugom van.Kifejlesztettem egy morcos stílust amit be lehet vetni a pasiknál eredményesen.Ha elfut nem érdemes kezdenie.Bár sok beleszóklás nincs e témakörben.Nőuralom van.
Hogy te mennyire szerencsés vagy már, idegileg hogyan tudtad elviselni, hogy eddig még kibírtad? Én unoka hugim miatt tudok idegeskedni…, van hogy elzargatnák mellőle srácokat, hogy el a kezekkel, még fiatal! De sajna nem tehetem meg, csak max ha kérdezi, akkor elmondom, hogy na, szerintem mit hogyan…, de nem mondanám azt, hogy egyszerű történet…, minden tiszteletem a lányos apáké! Ja és elvileg én is 1x lányt szeretnék…, tuti belebolondulok a rengeteg kergetőzésbe!
Ha Fr gépét szeretnéd megvenni azzal nem sok gond van....most mértem rajta kompressziót és igen jó volt......ha normálisan használták nincs gond, értem ez alatt a kevés tiltást és 200 körüli tempót....
Sziasztok. Használt SV 650-t szeretnék venni. A gondom az hogy a mociban 100.000 km van. Azt szeretném kérdezni hogy mennyire lehet kopott a motorja? A 100.000 km nagyon sok? (a motor már injektoros) Köszönöm a segítséget
http://www.rtlklub.hu/musorok/...
Itt van kezdő gépnek mondva Mondjuk a kezelhetősége miatt igaz is.Az viszont tetszik hogy nagyon nem tudott mibe belekötni
Valahol megvan a műsor kezdésétől kezdve az összes motor teszt vidóban csak lüke a menű aztán nehéz előcsalni az összeset
Na így tanúltam meg kezelni kényszerből..a tanfolyam kb 1.5 hónappal a motor után kezdődőtt.Idén meg pótlásként kb 14 ezer km lehetőleg kanyrgós helyen..jövöre meg irány Kakucs csiholni az eddigieket hátha lérne a térdem
Így visszagondolva semmi az egész de ha kérdik tőlem akkor nem ajánlom senkinek elsőre a nagyot.pláne ha nincs benőve a feje az illetönek..nem árt huszonegynéhány éves "ész"
Mondjuk van felénk 1-2 díszmotoros újgazdag speedgéppel pár éves múltal és vagy 5 cm-s majré csikkal inkább majré sávval
csak én pár év kihagyással a cb400 után.De rögtön sv1000
A jót pedig hamar meg lehet szokni
Gondot nem okozott de még most is fentartásokkal kezelem.Csak szépen öregurasan.De simán jó kezdésnek.Kisebbet anyagiak miatt nem éri meg jelenleg venni tanulónak.
Van ugye az MZ stb kategória ami a sok szelgetés miatt.Aztán ott vannak a 400 as belpiacosok.Picit öregek és megint a szerelgetés meg azt tényleg 1-2 év után lehet eladni.
És ott a GS 500 kategória amit már érdemes megfontolni.Csak az SV kezelése és a GS közt akkora külömbség nincs hogy ne az SV-t válasszam így maradt a jó öreg sövö.
Legalábbis még jópár évig.
Én 50 es robogóról ültem Sv re és nem volt gondom a kezelésével, úgy hogy előtte csak a jogsinál ültem nagymotoron.
Látod, ez a jó hozzáállás! Sajnos rengeteg ember lenézi a másik motorját…
Itt 1 szösszenet, nem kell, hogy brutális erőgépe legyen az embernek!
Amúgy is igen rossz látvány szerintem, mikor látszik, hogy valakinek csak pénze, lehetősége van megvenni 1bizonyos motort, de tudása az + 0!
Mikor elmegyek szerpentinen, pl 1 1000-es bármi mellet, az jó érzés! Bár neki lehet nem…
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.com/watch?v...
Nana Válság van, nem válogatunk
Tuti Fr-é.Csak ha a srác megveszi mivel fog Fr motorozni a kiírt túrákon?