Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért? Beleültél?
Nem az ebéd.A jégkockatúra.Minek rohantatok azt mostanáig se tom.Az ebédet direkt jó melegre csináltam hogy felengedjek.
Meg kellett volna melegíteni azt az ebédet nem? Nehogy ártson a fogaidnak..... Még jó, hogy az úton legalább nem fáztunk.
Ebéd megvolt.Gyors és fagyos volt de jó volt.Képek.
hazaértem:
Hűűű most énis motoroztam egyet a városba, nem bírtam ki forgalmi nélkül se Jajj de hiányzik már
Én sem bírtam ki ma hogy ne üljek fel a paripára. Jó az idő, az út egy kicsit vizes a tegnapi eső miatt, de így is megérte kerülni egy párat. Szerintem ebéd után folytatom.
Előtoltam én is a gépet..kerültem párat a varosban...jájj de jól esett Csak az a baj hogy foltokban még vizes az út aztán figyelve kellett menni...így is megrázta magát..néhányszor meg megkapart picit...el van kopva a h gumi. Már olyan rég nem mentem vele nem bírtam megálni hogy ne vegyem vadasra a stílust
Jó utat lelkes Indiánok!
Asszem mek.Szombaton.Ki hitte vóna.
Elkészülök és tekerek.
Bár lassú leszek.
Nyugi, nem hiszem, hogy messzebb mennénk.........bárki jöjjön aki ráér......Tárnok Munkácsy u. 67.
Cim?Bar meg szomotolok.
1h múlva indulás sanyitól valamerre.... Ennyi.
Hova és mikorra?
, Á az már időben is sok, a Velencén még agyaltam, de a Bakony húzós lenne
csak gondoltam a nyári motorosokat kicsábítom a napfényre mert ez még nem megerőltető táv....
Nem biztos....ha Fr és Töki jönnek akkor talán a bakony is befigyel bár világosban jó lenne hazaérni....
És akkor Velence körbe- körbe
Fr-ék átjönnek hozzám, kb 1 óra múlva....
Mikor indulnál
a 80'-as években volt nagy szám.....most már inkább tiszta szemét és tömeg nyáron...
Nem szeretnék átmenni Bp.-n.......elindulok nyugatra oszt jutok ameddig jutok....
Az, hol található, még nem hallottam ezt a helyet
Nemtom, végülis mindegy. Csak má megin Velence :D
Menjünk fel Apc-ra az izgalmas :D
Igazad van, simán mennék, de majd egyet-kettőt fordulok itt a lako körül, az nem gáz!