Majdnem motorral mentem.Csak kinéztem és a kocsikulcs felé nyúltam.Valami kajáldához gurultatok be a csapat egy része pár emberke meg tovább nyomta bőszen asszem.Na ott vesztettelek el titeket én mentem tovább.
Amikor én felültem egy 2005-ös rsv-re a barátnőm azt mondta:olyan mintha egy matchboxon ücsörögnék.Nem az én termetemnek vannak ezek kitalálva sajnos 183 cm 107kg
Nekem még nagy vágyam lenne egy speed triple 1050 de sajnos nagyon drága gép még akár használtan is.
Pont ma volt egy érdeklődő mivel sajnos meg kellett hírdetnem a tónyót..Nem szívesen de lehet meg kell válnom tőle..
Asszem én akkor is renitens maradok és angol lesz a kövi.Ha megtanultam motorozni és marad még pénzrem bármire egy tábla boci csokit kivéve.Tényleg aggasztó ami jövőre jön.
Igaz nem szándékszom még cserélni a kis bugyikéket legalább 4-5 évig.
Jóez no meg és nem kér sokat az embertől csak az elejét változtatom meg picit belül.
Öröm ezt hallani.Ha lejjebb mennek még az árak egy kicsit és a kormány nem akarja majd kinyírni a motoros társadalmat az adókkal,akkor lehet,hogy beruházok egy rsv-be.
Neked volt gondod a pizzás motorral?
Eldobni én is sajnálnám a dukit.
Csak egy példa:Duki monster belerongyolt hátulról egy Toyota Yarisba.A yarist hozzánk hozták javítani,de a biztosító a javítást az okozói szemléhez kötötte.Fogtam magam átsétálltam a dukisokhoz.Ott volt az okozó motor.Felni törött,gumi,kormány,meg még néhány apróság kuka.Mindez 400.000ft mindennel együtt.Egy Suzukinál lehet,hogy ez a feléből megvan ugyanúgy márkaszervízben.
Nem értem az olaszok miért kérnek ennyit az alkatrészekért.Még védővám és egyéb hülyeségeket sem kell fizetni,mint a japánból érkező cuccokra.Mert minden az Eu-n belülről származik.
Van egy ismerősöm egy 2006-os rsv millével motorozik.Nemrég volt 30 ezres szervízen és semmi baja géppel pedig adja neki rendesen az erőt..A kötelező szervízeken és az ehhez kellő anyagokon kívűl semmire nem kellett költeni.
Nekem a fogyasztás olyan 6-6,5 literre jött ki vegyes használat mellett..
Olyan kérdésem lenne hogy azt akksival mit célszerű csinálni télire?
Pl vegyem ki töltsek rá néha, ilyesmi
Előre is köszi
Az igazi szarrá ázás volt!
Pont ma volt egy érdeklődő mivel sajnos meg kellett hírdetnem a tónyót..Nem szívesen de lehet meg kell válnom tőle..
Igaz nem szándékszom még cserélni a kis bugyikéket legalább 4-5 évig.
Jóez no meg és nem kér sokat az embertől csak az elejét változtatom meg picit belül.
Neked volt gondod a pizzás motorral?
Csak egy példa:Duki monster belerongyolt hátulról egy Toyota Yarisba.A yarist hozzánk hozták javítani,de a biztosító a javítást az okozói szemléhez kötötte.Fogtam magam átsétálltam a dukisokhoz.Ott volt az okozó motor.Felni törött,gumi,kormány,meg még néhány apróság kuka.Mindez 400.000ft mindennel együtt.Egy Suzukinál lehet,hogy ez a feléből megvan ugyanúgy márkaszervízben.
Nem értem az olaszok miért kérnek ennyit az alkatrészekért.Még védővám és egyéb hülyeségeket sem kell fizetni,mint a japánból érkező cuccokra.Mert minden az Eu-n belülről származik.
Nekem a fogyasztás olyan 6-6,5 literre jött ki vegyes használat mellett..