Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na itt is működik az új telóhátterem :)
Lehet kéne építened egy crf 450 JOG-ot

vagy hólapát&quad kombó?
Nahh kihoztam a Jog-ot az előbb a hóba hát mit mondjak... nem egy 450es CRF Miután 1 perc után rájöttem, h nem ér semmit a kis robogó megfogtam a hólapátot és összebarátkoztam vele hát nem leszünk jó barátok, olyan izom lázam van, h beszarok és még a fél udvar sincs kész
Hátttt ha életre tom kelteni a robeszt délután csapatok egyet.
igen

csak tegnap valamiért nekem nem volt hajlandó betöltődni az az oldal....

Fúj a szél, hull a hó.5-15cm, porhó...Kár, h nem hátsókerekes az ótónk...
Asszem olyan.

link
tudjátok , h mi ez az arany öhlinc okosság?

olyan mint a "sima" dugattyús?
Majd írok neki.

Perpill. ez is bejön:
Zsoltee az SVmedián pont most szórta bele az ezresébe a cuccot érdemes ránézni mit hogy csinált a futómű topikban.Én is valami ilyesmit szeretnék ha két dolog kalppolna.Az egyik hogy a méretben a 650-es kevésbé stimmel a másik hogy anyagiak összejönnek e.De neked könnyebb mert ezres gixxer és az ezres sv méretben majdnem ugyanaz és még pénz is lesz a biztosítótól.
Itt dél körül kezdett esni, először pár hópihe...De a -7C (10ig a -8C tartotta magát ) mellett, biza ez is megmaradt...Most már 5-10centi van, meg amit a szél összehordott...

Zoli, egyetértek, nagyon fúrja a kíváncsiság az oldalam, h ha már cserélni kell a villákat, akkor miért ne rakjak be valami ütősebbet?Gixerből melyik megy bele?Milyen fékjei is vannak, brembo, nissin?
Aranyra eloxáltatni rögtön, mint az rsv-nek... .

Ha csíklámpás lenne az rsv, tuti olyat vettem volna...
Most szálltam ki belőle.Frászt.Lenn pihen a garázsban.
Basszus, brutális az idő! De. 11óta havazik, és már majdnem 10 centi esett Üljön szépen mindenki be a kocsikába
Jövő héten karira mehetnél jön a felmelegedés.Én a helyedben vinném a lét és nem gyárira építeném hanem gixxer ezres elejét passzítanám hozzá.
megnézem én is a színkódját, valahol csak le van írva.Gépkönyv?

Nagykarácsony kiskarácsony, én már egy kiskasszának is örülnék, ha úgy sikerülne talpraállítani, h maradjon pár tank benzin fájdalomdíjként, mert nem tudtam még 2 hetet gurulni a hó előtt...
Az SVmedián fenn van a színtábla évjáratra pontosan.
Köszi!
Így viszont YBA Pearl Deep Blue ...kb ez a jó
a roncsérték meghatározás nevetségesen történik. Felrakja a biztosító a motort egy zárt aukcióra ahová csak néhány karosszéria lakatosnak van lehetősége licitálni. Értelem szerűen a legnagyobb nyertes "nyer" és az is egyben a roncsérték. Legyen mondjuk350e ft, többet nem nagyon fognak adni érte mert mindenki nagyot akar szakítani. Valójában Te döntöd el, h odaadod ennyiért vagy sem. Ha úgydöntesz nem adod oda 350ért akkor a motor kárkori értékéből ezt a pénzt levonják és a maradék a tied kp-ban. De gondolom sokat sejtet az is, h az én motoromra a legmagasabb licit 100E ft volt :), ha most ez valakinek odaadom, ő megcsinálja 110e ftból mint én, akkor lett volna 220ért egy szép kis mocija ami 600at minimum ér. Jó biznisz ez. Higyjétek el, sokan odaadják bagóért a törött kocsit-motort. Nem értenek hozzá
Ha minden igaz a szinkod YBA . De a szin muvesznevet nem tudom...
Csak ovatossan kolléga, magas lesz ott a roncsérték sajna, és akkor jöhetne a kivásárlás, de ha jól tudom nem hiteles, lehet belőlle húzni, de várjuk ki a végét Én aszondom, előre ne a medvebőrre!
Hali!
zsékettő-gykarpat gépének mi lenne a színkódja? Valami Suzuki YKY Pearl Vigor Blue amt én találtam
Majd valamikor jövőre valószínűleg átfestés lesz aztán valami hasonló tetszene...
Saccra kb mennyi lehet árban kikeverteteve egy motorra való?Gondolom fél lityó elég..
köszi
Uhhh... gtk-ra vették? Ez nagyon komoly Ha én kaptam a 2000-es évjáratú SV-mre 630at-100roncsérték vagyis több mint fél milla, akkor Neked meg kell kapni az 1 millát Amit ha finoman is fogalmazunk, úgy hívják nagykassza
aaa semmi...varom, hogy a rendorseg lezarja az ugyet...aztan lehet birkozni a biztositoval
Helló Gykarpat a kocsidról van valami hír?
drukkolok

Nálam is jóhírek vannak.

A nő tegnap tényleg értett hozzá, mert ma megtörtént a pótkárfelmérés.Gtk-s a dolog, mert a kárfelmérő felvette a villaszárat és villahidat is cserére.

Nem rizikózom ilyen futóműs dolgokkal, tehát ezt tuti cserélem.

Szal boldogság van

Talán január végén már gurulhatok is