Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy ismerem a lányokat a lúzereknek esélyük sincs.
nem kell beleszólna....remélem a lúzereket tipliztetik....nem baj ha nincs lé de legalább akarat és tudás legyen....
Szerintem ha csóró lesz akkor sem lesz komoly beleszólás.Én már belenyugodtam hogy sosincs igazam pedig csak egy 22 éves hugom van.
egyébként a srácok jönnek-mennek, de olyan nincs akivel bármi is lenne......mondjuk sok közöm nincs hozzá és nem is nagyon téma itthon......csak annyi van kikötve, hogy akit majd bemutatnak komoly bankszámlával rendelkezzenek....csövesnek itt vagyunk mi....
Értem... többet azért nem merek már kérdezni
még egyik sem....tudtommal.......bár még nincs éjfél....
Ha már itt tartunk... A szőke lányod ami az oldaladon van, Ő már elkelt?
Abba már belejöttem a két nagyobb lánynál.......na meg a hazudozásokat sem eszem már olyan könnyen...
Ő csak 14 éves? Nemsemmi milyen hamar érnek a nők... nem azt mondom, h idősebbnek látszik hanem azt, h sokkal érettebbnek tűnik. Bár a kettő ugyan azt jelenti Komoly harcok lesznek itt nemsokára a hím egyedekkel
hehe, tudtam, h ebből meglesz neked a karibi villa

15k, most nem fért bele, amúgy aprópénz, ha szezon van...
ez a túra fejenkét 15000-ből jött ki szállás+üzemanyag+kaja és kétszeri berúgással együtt....
A pályázati anyagot még szerkesztem, de a pályázati díjelőleget aminek kellően jelentősnek kell lennie a később megadott számlára kérem utalni.
egyéb $ problémák jöttek közbe...

14?Ja, h akkor ő rá lett kiírva a nyílt tender eljárás .Pályázati anyagot hova lehet küldeni?Vagy, várni kell még 2 évet?
Na, ez vagy nem igaz és csak hessegeted a jelenezőket, amit teljesen megértek, mert én is lány párti vagyok és én is tuti kergetnék el majd a lányomtól mindenkit! Mert nem szeretnélek megbántani előző a mondatommal, de többnek néztem én is!
Szia-sziasztok!

Én nagyon szívesen mentem volna, és milyen széplány, hát gratulálok az apukának!
ja' és csak 14 éves így tipli.....
Mit is kell itt látni?
Jöhettél volna....mint bárki, mi is 2 nappal az út előtt döntöttünk.....
Ezen a képen is Ő van, a Dóri lányom: http://picasaweb.google.hu/san...
csodás képek

ő kicsoda?
Jó havas és hideg.Amúgy legalább vannak fák.Biztos jó volt.
Megjöttünk a tátrából : http://picasaweb.google.hu/san...