Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja? gondolkozom rajta mármint az árán......lehet jobban jársz ha eladod valakinek és úgy vennél újat mert különben legolcsóbban adjuk az biztos, de ha beszámolok valamit az nem lesz annyira jó.....
én is újra gondoltam
sajnos nincs használt sportszűrőm, talán egy újba....
tényleg Sanyi bá van egy bontatlan gyári légszűrőm.Nincs kedved elboltolni velem egy sportlégszűrőre?Neked biztos minden sarokban van behajítva 1
ha a fehér-fröccsre is gyűjteni kell akkor baj van a quick - moto-nál
ja piára?....az esti adagra minden nap......igazad van...
nem keresem vissza de volt ilyesmiről szó
Valami pénzdologról volt szó és írtad,hogy neked is adjak mert: " -ra gyüjtök"
így írtad arra emlékszem
milyen órára?.....biztos én írtam?.....semmire nem gyűjtöttem soha....amim volt rögtön elbasztam....
Sanyi!Egyszer írtad,hogy órára gyüjtesz.Vettél is?

na ezaztán már off topic
na jó , dolgozom az ügyön
és ha fikázzák mi lesz?....semmi, engem sem nagyon izgat, akinek szól a videó annak a véleménye érdekel, a többié nem, tedd csak fel...
Hát Szatyi,nem tudom rakja -e fel a hangról vidit,mert akkor szétrepedne a dobhártyátok
Amúgy meg a sok köcsög a videoknál lefikázná egyből.De lehet,majd 1szer...Vagy privátba
Ez maga volt a Zirc-i móka. Mindhárom nap quad és ivás......a buli része kissé döcögős volt mert a quadosokkal nem ismertük egymást, de végülis jó volt....
csak ugrattalak na!Mi motorosok nem pedig donorok vagyunk,ugyebár
Nagyon jo.Ez meg a Zirc i moka resze?
Volt.Bennem nem.Hideg is meg a sok kocsi.Tul nyul vok en meg a telepulesek kozti 200 km/h hoz.
Dozer helló nem fogsz felrakni videót a motorod hangjáról?
pedig még volt tartalék km/h abba a vasba Z otya
Elismerésem!
Hideg?....most értem haza, tegnap átruccantunk kissé a határon és Fr-nek köszönhetően quadoztunk is:
Észrevettem.
Vége felé már nemigen tudtam hol az 1-es meg a kettes csak lökdöstem a fagyott izével a karokat.
6 fok van.
Elfagytak az ujjaim a gurulás végére.Nem éreztem a kuplungot se.Brrrr de szar hideg vót.
Ejnye... Megint elfelejtettetek felébredni. Lusta banda.
Nézegettem itt az apróhirdetéseket és láttam, hogy egy rakás SV eladó. Bezzeg amikor én kerestem akkor egy sem volt eladó állapotban. Most minden oldalon van 2-3. Ennyire válság van?
nem kéne