ja? gondolkozom rajta mármint az árán......lehet jobban jársz ha eladod valakinek és úgy vennél újat mert különben legolcsóbban adjuk az biztos, de ha beszámolok valamit az nem lesz annyira jó.....
Hát Szatyi,nem tudom rakja -e fel a hangról vidit,mert akkor szétrepedne a dobhártyátok
Amúgy meg a sok köcsög a videoknál lefikázná egyből.De lehet,majd 1szer...Vagy privátba
Ez maga volt a Zirc-i móka. Mindhárom nap quad és ivás......a buli része kissé döcögős volt mert a quadosokkal nem ismertük egymást, de végülis jó volt....
Ejnye... Megint elfelejtettetek felébredni. Lusta banda.
Nézegettem itt az apróhirdetéseket és láttam, hogy egy rakás SV eladó. Bezzeg amikor én kerestem akkor egy sem volt eladó állapotban. Most minden oldalon van 2-3. Ennyire válság van?
Valami pénzdologról volt szó és írtad,hogy neked is adjak mert: " -ra gyüjtök"
így írtad arra emlékszem
na ezaztán már off topic
Amúgy meg a sok köcsög a videoknál lefikázná egyből.De lehet,majd 1szer...Vagy privátba
Vége felé már nemigen tudtam hol az 1-es meg a kettes csak lökdöstem a fagyott izével a karokat.
Nézegettem itt az apróhirdetéseket és láttam, hogy egy rakás SV eladó. Bezzeg amikor én kerestem akkor egy sem volt eladó állapotban. Most minden oldalon van 2-3. Ennyire válság van?