Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a GSR-é jó rá akkor az sokkal jobb lenne.
Na ezért hagyom ki a családlátogatást.
Nemrég óta hajtok egy SV1000s-t. Van egy B-King-em is. Az SV-t nagyon szeretem, de a fékei katasztrófálisan gyengék (főleg a Béka után). Még országúton is, pályán meg aztán egyenesen életveszélyesen gyenge. Kéne egy tuti recept a feljavításra. Betét és fékcső cserével mekkora javulás érhető el? Vagy gondolkozzak inkább abban, hogy egy 600 gixer elejét dobjam bele egy az egyben (úgy tudom az pont belepasszol)?
Köszi-köszi.
Tegnap családlátogatás vót, úgyhogy esélytelen lett vóna.
Basszus. Szerintem végignéztem mindent, de nem találtam ilyet, hogy elestem.
Bár nem sok látszik.SVmedia-n az elestemben keresd őket.
Adatlap-képek.
Zsé!
Tettél már fel ide képet a mocid jelenlegi fizikai állapotáról?
Mert ha igen akkor én nem találkoztam vele.
Hogyhogy?
nem tudtad megállni?
Jöhettél volna tegnap.Jobb volt az idő.
Ma én is mentem egy 50 kilcsit.
Talán a keresetteb motoroknak felfelé mozdul áruk, a kevésbé népszerű motoroknak pedig lefelé (lásd Odzse RSV-s linkjei).
Pedig bőven 800 alatt hírdetem énis az SV-t Nem jól szűkítetted a keresést Ebknt a megszigorított hitelfelvételek miatt kiváncsi leszek milyen irányba mennek el az árak majd. Eddig kp-ra nem akarták adni a gépet, vagy csak jóval drágábban mert ott nem volt jutalék. Most, h szinte hitelt se lehet nagyon majd kapni, örülnek majd, ha valaki összetud szedni annyi kp-t, h vegyen valamit, vagyis talán olcsóbb lesz a dolog.
Jól látod, köszi a bókot
Egy dolog, hogy mennyiért adja valaki, az a lényeg mennyiért vennék meg. Mivel hitelt nehezebb kapni és amit mégis annak katasztrófálisak a feltételei így marad a kp. viszont abból kevés van......
Nézegettem az Sv ket a hasznaltauton 800alatt nem nagyonm vannak.Jól tartják az árukat
elvileg sikerült má csak a motrik hibádzik..
Ejj, de irigykedem most...Ha nem lenne olyan állapotban, amilyenben, tuti, h gurultam volna az elmúlt 2 napban...

henti az a te sv-d Sanyi mellett?Fain szögben áll a rsztábla
Mentünk annyival is?
150 után nem mertem órára nézni.De penge vagyok.
egynyócvan
Néha ki kell pislogni a könnyet amit a motorozás öröme csalt a szemembe.Erre jó vót a nyócvan.
Azt én se tudom miért mentem néha nyócvannal :D
Nem.Belsőleg alkalmaztam.