Nemrég óta hajtok egy SV1000s-t. Van egy B-King-em is. Az SV-t nagyon szeretem, de a fékei katasztrófálisan gyengék (főleg a Béka után). Még országúton is, pályán meg aztán egyenesen életveszélyesen gyenge. Kéne egy tuti recept a feljavításra. Betét és fékcső cserével mekkora javulás érhető el? Vagy gondolkozzak inkább abban, hogy egy 600 gixer elejét dobjam bele egy az egyben (úgy tudom az pont belepasszol)?
Pedig bőven 800 alatt hírdetem énis az SV-t Nem jól szűkítetted a keresést Ebknt a megszigorított hitelfelvételek miatt kiváncsi leszek milyen irányba mennek el az árak majd. Eddig kp-ra nem akarták adni a gépet, vagy csak jóval drágábban mert ott nem volt jutalék. Most, h szinte hitelt se lehet nagyon majd kapni, örülnek majd, ha valaki összetud szedni annyi kp-t, h vegyen valamit, vagyis talán olcsóbb lesz a dolog.
Egy dolog, hogy mennyiért adja valaki, az a lényeg mennyiért vennék meg. Mivel hitelt nehezebb kapni és amit mégis annak katasztrófálisak a feltételei így marad a kp. viszont abból kevés van......
Tettél már fel ide képet a mocid jelenlegi fizikai állapotáról?
Mert ha igen akkor én nem találkoztam vele.
nem tudtad megállni?
Jöhettél volna tegnap.Jobb volt az idő.
henti az a te sv-d Sanyi mellett?Fain szögben áll a rsztábla
150 után nem mertem órára nézni.De penge vagyok.