Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A rövidebb így mérve KB 61 cm a hosszabb KB 71 cm.
Nekem az ezres fékcsöve ugyanaz volt mint a gyárié..Egy hosszú cső ment le és egy kis cső pedig a féknyerget kötötte össze..
köszi
ja?....az akár jó is lehet....a fittingek szerintem hasonlóan állnak.....
rosszul tettem fel a kérdést ? fém fékcső, nem a gyári és dupla cső, fentről le a féknyergekhez külön- külön.
Nem jó, az 1000-é egy cső teljesen lemegy és a jobboldali féknyeregről megy át míg a 650-nél már a villánál van az elosztó. A hajlásszög még jó is lehet, de a csövek nem.....
a fém fékcsövekkel kapcsolatban kérdezném Tőletek, hogy az sv1000 fékcsöve jó az sv650-re ( csavarok, fittingek hajlás szöge )?
Hát a keménységgel sosem volt bajom.Mindíg a kezem fájdult meg nem a se...m.De lejtőn lefel a 3.-4. kanyar után mindíg a tankig felcuppantam azon lehet segít az ülés.
Nekem csak a két frász kell mert az egészet alakítani kell a leömlőktől a végéig.Így ez bonyeszesebb lesz.Valszeg első körben bekocogok a janodobhoz a hónom alatt a két kórságos dobbal és megkérdem mi a fenét tudnak vele csinálni hogy két oldalt legyen két dob.Oszt vagy elhajtanak vagy megcsinálják.Ha nem akkor megyek tovább.
Zsele nem lett bele, arra nem volt keret. Puhara kertem, amennyire lehet. Szerintem kenyelmesebb lesz sokkal, mint gyarilag. Az utasulesre meg kertem kis pupot elore es hatra, hogy ne legyen csuszkalas + mindketto eleg tapados anyagbol van, szoval fogja majd a testem
Postán is elküldi a srác.Nekem is úgy küldte a dobot persze a Te eseted kicsit más..
KARÁCSONYI AKCIÓ!

Csak a készlet erejéig!
SV 650 1999-2009:
SV 650N DID VX láncszett: 33.000 helyett 25.500Ft
SV 650S DID V láncszett: 33.000 helyett 25.500Ft
SV 650S DID VM2 láncszett: 38.500 helyett 30.000Ft
SV 650N/S Brembo SA széria fékbetét 2 pár: 21.500 helyett 16.500Ft
Shell Advance láncspray: 1.800Ft
Dögössss.
Mennyire zselés,kényelmes?
Jól néznek ki.....
Elkeszultek az ulesek Tommotnal . Kepek, ahogy igertem. Sajnos a helyukre csak jovoheten tudom feltenni oket...
Köszi.Kicsit mesze vannak.Én a janodobra gondoltam első körben.Jan-februárban kéne vinni a gépet.Hát lábon tatabánya nem tom hogy lenne.Jégkocka lennék mire odaérek.
bocs:egrus.uw.hu
Köszi meg fogom érdeklődni.Nem én akarom csinálni mert szépnek kéne lennie.Én a polírt gondoltam hogy megoldom.
Nekem a kipufogókat az egrus csinálta.Egy próbát megér megkérdezni mert ugye nekem csak a kipufogó végre kellett ellendarab..
Érdekes játék lesz le kell a csavarokat műteni mert a hülye a gyárban lehegesztette Osamu bácsi parancsára.
Lesz meló rogyásik a karácsonyi szünetben.
Szerintem olyan, mint az 1000es SV dob. Hangosnak nem mondanam...szerintem a csovet ami benne van mindenkepp ki kell mokolni
Ja és hallott valaki TL-t gyári dobbal?Hangos vagy mókolni kell ezen is.Van középen ahogy látom valami terelőlemez benne.
Ja én vagyok a kókánytuning élharcosa.Köszi mentettem.Mintának tényleg jó.
Még állhatok neki kipolírozni ezt a két viseltes hurkatöltőt.
Hat ja igy kicsit draga, de mivel te szeretsz fabrikalni, gondoltam bedobom. Mintanak jo .