Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi a tippet
Nagyon zsír. Mi az ára?
Ni Má mit tanáltam amottan a nagy netttten !
Szerintem királyul néz ki.
Zoli ha énis azt írom hogy 2004ben szereztem a jogsit akkor megbukhatok?
ügyes vagy
Nem is kő, havonta egyszer legalább ki lehet merészkedni.
Kitoltam járatásra!
Úgy csináltam , Nov 01-FEBR 28-IG
Hát nekem is 2009-es a jogsi és bár sajnos nem vok 24 éves (bár bevállalnám az 50-est ha lehetnék) viszont én ugyan be nem írom hogy 2009-es hanem hogy 92-es így mása a leányzó fekvése 21e lett a vége.Namost 8e spórt nem ér meg a dolog.
Há de ott se vótál.Ki van vonva a motor nem?Garázsban volt végig.
a forgalomból történő kivonásnál arra kell figyelni ha spórolni akar az ember, hogy csak akkor nem kell rá súlyadót fizetni ( jóvá írják a következő súlyadóból )ha teljes hónapról van szó ( mivel ott havi elszámolás van és napi mint a kötelezőnél ). nekem legalábbis ezt tanácsolták az önkormányzatnál és már meg kaptam tőlük a levelet, hogy a 2009 november és december hónapot a 2010-ben írják jóvá a 2010-es jan.-febr.- március hónapokkal együtt. a kötelezőmet napra pontosan visszautalták még idén és a jövő évire meg annyit mondtak, hogy az autómatikus viszahelyzésről értesítsem őket és akkor április 1 től biztosan érvénybe lép a kötelezőm ( UNION24 ) és a 3 hónapot levonják az éves díjamból.
Azért vonattam ki mert 50000ft lenne a bizti 24 vagyok meg 2009 es a jogsi ez odabasz neki
megy a motor kivonás után is nemde?Ott voltak a zsaruk a balesetnél?Nézték?Nem.
Ismerek egy mükedvelő állastot, szarik az mindenre!
Aha, belül meg tönkremegy az ötlettől az agya!
Spóroltam 5000-et, de 50000 adnék ilyen 26.-ai napra, h legalább tologathassam a gari előtt
De szerencsére aki kivonatta legalább ellenáll a kísértésnek.....
Furcsa dolog ez a kivonás, ha jó idő van egy-egy nap bánod a saját okosságod, Én soha többet nem vonatom ki!
Ha kivonatod a motort ideglenesen fél évre a forgalomból,akkor nem kell leadni a rendszámot.Én is kivonattam fél évre.A díja 2300ft volt és én is az önkormányzatba mentem.Ha márc.15 előtt akarod visszahelyezni a forgalomba,akkor újra 2300ft lesz a díja.Ha megvárod a márc. 15-öt és addig nem akarsz vele járni,akkor autómatikusan visszahelyeződik a forgalomba a motor.Neked nem kell csinálnod semmit.Szóval ne aggódj,nem kell leadni a rendszámot.
A rendszámot nem kell leadni, úgy jó ahogy van...
A kormány lengéscsillapítóm TSanyi Sv1000-ének a gyári kormánygátlója.Annyi van vele,hogy az olaj le lett benne cserélve 15W-re,ezáltal keményebb a csillapítása.Most a hidegben ali bírom elfordítani a kormányt.Felrakni nem volt nehéz,csak nekem kellett a villanyak konzolt legyártani hozzá.Az ára 10-20-ig,amennyiért a képes motoron vagy a vaterán van.
Helló nézegettem itt a fórumot és látom hogy, mindenki írja hogy ha idéglenesen kivonták a mocit a forgalom ból akkor be kell vinni a rendszámot a z okmányirodába.Én novemberbe vonattam ki és a forgalmiba azt írták bele hogy március 15el visszahelyezve.Ilyenkor mivan nekem 1 alkusz irodába csinálták. ígyis jó nem?
kormánylengéscsillapítód milyen ? könnyű volt felrakni ? ára ?