Jaja én mosolygom az ilyen matricás "márkás" dobokon..pláne amikor valaki úgy próbálja eladni csak poénból mondtam a matricát..meg arra hogy műszakilag nem sok a különbség..nagyon nincs mit variálni egy üres csövön lehet akármi ráírva vagy éppen maszek.Bár én is gayaltam ilyesmi megoldáson de a végén elborult az agy aztán mitulásbácsi hozot egy pár vince dobot saját zsebre Direkt rámentem az e betűsre..van papírja de az olyan kis füzet aban van valami homlogalizációs akármi szöveg vagy 4 nyelven..gondolom azt kéri a rendőr majd..ja meg nálam lesz 2 kicsi tompító is ha nagyon kötekszik belerakom az orra előtt aztán hátha..
Ja.Az.Majd jövőre.Most elteszem polcra.Pízgyüjtés van és még tanakodom.Matrica tuti nem lesz nem szeretem az idegen tollakat nagyon.Ezzel meg az a jó hogy ha hangosítok is a suzuki feliratra meg az E4-re mutatva le lehet szerelni az utcai járőrt.A mérőt már nem de az más tészta.
Ez az volna amit mutattam?
Ki lehet ezt pofozni elég jól..meg nyitottá tenni és kész a sportdob meg veszel rá aprókavics matricát kb ennyi a különbség szerintem ja meg az ára.
Ha jól tudom minnél hosszabb annál mélyebb dörmögősebb fordítva meg magasabb élesebb hangú.. vagy nem?
HA lesz belőle valami videót tegyél föl
Én mikor vettem a berik-et néztem olyan beriket sokszámjegyű árért,hogy hujjujjjjj Mondjuk nekem teljesen fasza a Berik..
Mennyi volt a nadrág a Cloverből?
Akkó itt elírták.
Nekem a hosszabb 78cm a rövidebb 76cm,szóval úgy néz ki elég lessz a hossza.
Ki lehet ezt pofozni elég jól..meg nyitottá tenni és kész a sportdob meg veszel rá aprókavics matricát kb ennyi a különbség szerintem ja meg az ára.
Ha jól tudom minnél hosszabb annál mélyebb dörmögősebb fordítva meg magasabb élesebb hangú.. vagy nem?
HA lesz belőle valami videót tegyél föl
Azt mondták, hogy jövőre már nem valószínű, hogy akciós lesz, úgy meg 75.
Amúgy meg szoktam gyúrni.
Mennyi volt a nadrág a Cloverből?