Nem ez a fő történet! Hosszú, de, h tuggyá róla ez a vas a gyerekkori barátomé, Én már rég óta szemeztem ezzel a motorral, de nem komolyan! Most, h Ő feljebb lépne nem nézhetem tétlenül, h a motorja illetéktelen helyre kerüljön, lecsaptam rá!
Ja, és 7000 forint +áfáért 24 órán belül megcsinálják az audát, ami alapján kell fizetni a biztosítónak! Engem 3 éve lenyomtak a soroksárin, betétlap, semmi rendőr, 1 hétre jött a szakértő, másnap pótszemle, megcsináltattam az audát, bevittem minden törött alkatrészt a biztosítóba, leadtam, 1 hét múlva bevittem a számlát a javításról, és pár nap alatt utalták. Aztán a bukót-ruhát is bevittem, azt számla nélkül is kifizették, 25%-ot avultattak az akkori árából.
Ilyen nincs, meg kell mondani, hogy szét van szedve a motor a pótszemléhez, és naponta 5000+áfáért tárolja a szervíz, amit természetesen benyújtasz a kárigényhez. Mi ha szemle után szétszedünk valamit, már másnap visszajönnek pótszemlére.... MINDIG! És mindegy melyik biztosító.
Kapna a másik oldala.Szerezz egy postás yamahát azzal csapass.
Ne idegesíts a motorbiztim még a szerződésig se jutott el.A kocsira meg egy nyomorult számlaszámot sem adtak.Így hogy utaljam annak a fasz allianz nak?
Már az is baj ha FIZETNI akarok.Úgy ráztak le az irodán mint a bolhás kutyát.Aszongy a büdös vén nyanya ha neten kötöttem kérjem ott.Mondtam is neki hogy ha netalán kell más biztosítás NÁLA sosem kötök.
A kolbin vígasztalódom.Tiszta mázli, h a fél tankvédő bőrt nem raktam fel anno...
A bizti elég jól bírja, már szinte az összes callcenterest ismerem, meg annyi elnézést kérek dumát kaptam, h teli a spájz...Persze, kárfelmérőcsóka még látóhatáron se autózik...
Szerintem, ha mázlim van, talán január elején lesz belőle valami...
Én vagoyk olyan állat, h ilyen időbe is kimennék gurulni, csak a tapasztalat kedvéért...
Majd puha jeget csinálok hogy ne fájjon.
Egyébként megfigyeltem ,hogy nálunk csak munkanapokon esik a hó ,hétvégére mire szánkózni vinném a gyereket elolvad!Még ez is szivat.
Röhögni azon szoktunk amikor a kiscsajok a kirakatban igazgatják a hajukat ,én meg bent állok velük szemben.A jégpálya ötlet nem is rossz, ha úgysincs motoros szezon legalább lessz valami bevétel.Árulhatunk korcsolyát!
Fent van a jármű a neten, elhatároztam magam,eladó , de gazdag a vigasz! A Para parádés vasa:
Ne idegesíts a motorbiztim még a szerződésig se jutott el.A kocsira meg egy nyomorult számlaszámot sem adtak.Így hogy utaljam annak a fasz allianz nak?
Már az is baj ha FIZETNI akarok.Úgy ráztak le az irodán mint a bolhás kutyát.Aszongy a büdös vén nyanya ha neten kötöttem kérjem ott.Mondtam is neki hogy ha netalán kell más biztosítás NÁLA sosem kötök.
A kolbin vígasztalódom.Tiszta mázli, h a fél tankvédő bőrt nem raktam fel anno...
A bizti elég jól bírja, már szinte az összes callcenterest ismerem, meg annyi elnézést kérek dumát kaptam, h teli a spájz...Persze, kárfelmérőcsóka még látóhatáron se autózik...
Szerintem, ha mázlim van, talán január elején lesz belőle valami...
Én vagoyk olyan állat, h ilyen időbe is kimennék gurulni, csak a tapasztalat kedvéért...
Várj, keresek az archívumban...
Egyébként, féltem tőle, h nem lehet majd látni.Nos a LED-es index, az még vakít is picit, olyan erős a fénye.Áramfelhasználás: 0.65W/ index
de úgy csináld, h a bót felismerhetú legyen...Hátha többen jönnek vásárolni
Egyébként megfigyeltem ,hogy nálunk csak munkanapokon esik a hó ,hétvégére mire szánkózni vinném a gyereket elolvad!Még ez is szivat.
Reggel meg nézhetek amint a nagymamák brékelnek a bejáratnál...Max. kiraksz egy táblát, h 5 perc 500Huf...