Egen.Pont ez kell nekem. Bár 17 font darabja.huuuuuzzzzzóóóóóssssssss.Ha egy sima fémlap bazi csővel a végén és 4 csavarnak lyukkal akkor inkább kiharapdálom 5-ös acéllemezből és beledugok egy csövet.
Kérdés.Beújítottam két picit viseltes TL1000 kipuffancsot.No ezek csavarosak a kérdés az lenne hogy az összekötő felöli ellendarabját lehet e külön kapni vagy bontó és vágás kell hozzá.Esetleg egy kipufogós le tud ilyet gyártani?
Nem tom érthető vagyok e.A bekarikázott része.
Ne aggódj, jók lesznek! És tényleg elképszető, hogy kiszerelve milyen rövidnek tűnnek! De hosszú se szabad, hogy legyen, mert akkor mindenbe elakad.
Az alu vég meg úri huncutság, szerintem csak macera, mert sokkal sérülékenyebb. Ergó ha szét kell szedni, pláne többször, lehet 4.-5. alkalommal már baj lesz vele...
Jaja sikerült fehérben szereznem.Két ünnep közt be is építem ha tudok a sok süteménytől hajolni majd
Megnyugtat,hogy neked is ilyen rövidek voltak a csövek.
Kirugózásnál sincs gond velük?Nem feszülnek meg?
Az eloxált végek színesek.Kérheted bármilyen színben.Egy baj van velük,hogy huvadárágák.Bár kérdés az,hogy neked mennyiért ajánlották ki az eloxált végeket.Verseny vagy egyéb használatben nincs a kettő között különbség.Ugyanaz a funkciója mindkettőnek.
Wow, Goodridge szett? Remek választás, korrekt áron, látom végül csak sikerült belőle fehéret szerválnod:) Nekem is ugyanilyen Goodridge van fenn, fekete színben, inox acél fittingekkel. Ránézésre ugyanekkorák voltak a csövek, szerintem ne aggódj, simán fel kell mennie. Az egyenes szárú fitting megy a munkahengerhez, a ferde szárú a nyereghez (adja magát), ezen kívül a köztes rögzítési pontoknál kell figyelni, majd valamikor lefotózom neked, legkésőbb karácsonyra megkapod:) (Az SV650S csutkakormánya miatt a fékmunkahenger közelebb esik a féknyergekhez, így nyilván rövidebb fékcső kell mint a túrakormányos SV-hez.)
Az N-esre jobb79 és bal81 centis kell, most írtak az X bike-osok. Kérdésem az lenne mi a különbség a cinezett acél és az elox aluminium vég között. A a második verseny körülményekre van akkor már nem is érdekel Vagy esetleg nem olyan biztonságos az első vagy mifene?
Odaméred a csöveket a motorodhoz ha van egy kis időd?Nekem zérus időm van foglalkozni ezzel a héten.Csak meg akarok bizonyosodni,hogy tuti jó lesz.Köszi
Nem egyforma hosszúak.A balos hosszabb egy kicsit.Még a motorhoz nem mértem oda,de ha nem jó visszaviszem.Bár egy táblázatból nézte ki a méreteket és állítólag eddig még nem volt gond velük.Az a gondom,hogy a motor közelébe sincs időm menni a héten,nem hogy méregetni.
Nekem is most jott meg a komplett szett (elso, hatso, kuplung) es en is meglepodtem milyen rovidek...de szerintem jo lesz. Foleg a hatson lepodtem meg (kb 20cm), akkor esett le, hogy az mettol meddig is megy valojaban .
Látom, illetve, szerencsére a banda elfelejtette , h a hugi lassan 20 .
Nyílt tender lesz, kenőpénzeket szívesen elfogadok...
Odzs: Az lehet, de most én szívom meg, mert a fene nagy tisztogatási ügyben jócskán malmozhatok, mire döntenek bármit is...Egyáltalán, h kijöjjenek arra a k*****tt k****a pótkárfelvételre...Amíg az nincs, árajánlat sincs...Ha pedig az sincs...Ehhh
Kapott karácsonyi ajándékot a kis motorka.Fékcső szett X-bikeban csavarokkal,alátétekkel együtt 17.000ft+bilincsek 250ft/db.
Annyi kérdésem lenne,hogy ennek valóban ilyen rövidnek kell lennie?64cm hosszúak kb.
De még milyen módon rúgták ki az ügyintézőket,na az nem volt egyszerű.A szakértők meg már túlságosan jól éltek.Rendet kellett tenni végre magyaroszág legnagyobb magán kézben lévő kummantó és pénznyelő cégénél.
Nagyobb kep rola.
Nem tom érthető vagyok e.A bekarikázott része.
Az alu vég meg úri huncutság, szerintem csak macera, mert sokkal sérülékenyebb. Ergó ha szét kell szedni, pláne többször, lehet 4.-5. alkalommal már baj lesz vele...
Ezer éve nem beszéltünk
Jaja sikerült fehérben szereznem.Két ünnep közt be is építem ha tudok a sok süteménytől hajolni majd
Megnyugtat,hogy neked is ilyen rövidek voltak a csövek.
Kirugózásnál sincs gond velük?Nem feszülnek meg?
Az eloxált végek színesek.Kérheted bármilyen színben.Egy baj van velük,hogy huvadárágák.Bár kérdés az,hogy neked mennyiért ajánlották ki az eloxált végeket.Verseny vagy egyéb használatben nincs a kettő között különbség.Ugyanaz a funkciója mindkettőnek.
sv mods
Látom, illetve, szerencsére a banda elfelejtette , h a hugi lassan 20 .
Nyílt tender lesz, kenőpénzeket szívesen elfogadok...
Odzs: Az lehet, de most én szívom meg, mert a fene nagy tisztogatási ügyben jócskán malmozhatok, mire döntenek bármit is...Egyáltalán, h kijöjjenek arra a k*****tt k****a pótkárfelvételre...Amíg az nincs, árajánlat sincs...Ha pedig az sincs...Ehhh
Annyi kérdésem lenne,hogy ennek valóban ilyen rövidnek kell lennie?64cm hosszúak kb.