Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Stabilabb lesz a srácnak az üléspozicioja
Szerintem a józsefvárosi piacon kapsz.
azért arra gyúrni kell, hogy elbírd......
Az jó ha rámszakad az OTP beújítok valamit addig marad az izzadás a beringben.
Első osztályú áru, sokkal szebb, igényesebb, mint egy Berik.
A bőr is puhább, lehet hogy azé mer 1,2-es.
Talán ennyire nem lesz durva, de van valóságalapja!
link

Embertelen.Kell.
előbb-utóbb ez lesz....nincs választás, húzódik keletre a szigorodás ez ügyben is.....
Én arra kíváncsi leszek.
Akkor kaszálunk megtartom falidísznek.Bár a nagy álmom a falon lógó hal ami felémfordul és Frank Sinatra-t énekel.
Ha csak 58-as volt az régen rossz.Arlen Nesst próbáltam a 60-asból hiányzott 10 cm.Aszondták felejtsem el.Ez viszont faja jól néz kis.És csak női szarvasmarhából készült me "tehénbőr"
tudod mennyi ez igaziból?.....160 rugó/db.......és ha beüt a sportdob válság bizony kelendő lesz az kilóért is.....nem is siettetem az eladást....bízok a szervekben....
Ezen karcok vannak dögivel.Nem tom.Mostmá mindegy.Próbának hogy az összekötő merre hogy menjen arra jó lesz.Utána meg majd ha megtollasodom felszerelni könnyebb lesz két sportcsövet mert a hely adott.Meg borulni is evvel érdemes.Utána ha kuka az áluminiumgyüjtők szeretni fognak.
Vettem ma egy ilyet:
http://www.motoroazis.hu/terme...ázat:%20Bőrka
bát,%20Douglas
Nadrág már csak jövőre lesz a méretemben.
tehát jobban jártál ezekkel...
ennyiért viszont az enyémeken mindkettőn van kis sérülés.....
Túrós süti.
na ja....alapból olyan, de most már inkább a másikat használja mindenki....egyébként jobb is...
Na ebből mi lesz?
Nem tudom,így volt egy csomagban.Azt mondta a csákó,hogy sv 1000s-hez van.NA mondom akkor az jó lesz..
15e+posta.Mennyiért adtad volna?
Mennyiért vetted?.....még nekem is van egy pár SV1000-es....
Plusz a két viseltes TL csü.E van pici pízé.A fülek mennek a levesbe mert tutkó máshova esnek polír kell rá rendesen és a fene tudja a gyári ugyanolyan talán 5cm-vel kisebb nem fog az balra beakadni döntés közben?
Mert nem olyat kértél ami rögtön lemegy mindkét oldalon....ma már az a trendi.....