Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Belefutni egy olyan nőcibe, aki érti is amit csinál, akarja is csinálni, és még azt is tudja, hogy mitől áll...
Látod látod, már nemhiába törted össze azt a vasat :-)
nem vagyok egy profi biztosítós-ögyintézős gyerek, szal döcög...

De talán, ezzel a rendes ügyintézővel, akinek a hangján éreztem, h érti is amit csinál, nem csak az egeret tologatja napi 8 órában...
Az a tili-toli jó móka lehetett.
Mért áll?
Köszi a tippet!

A mai telefon talán lehet, h változást hoz.Belefutottam egy olyan nőcibe, aki érti, h érti amit csinál és akarja is csinálni.Mert belenézett abba a retek számítógépes rendszerbe, azt rögtön megmondta, h ja itt van egy kis bibi...Már érti, h miért áll az ügy... .

Szóval, megígérte, h helyrehozza, h mehessen tovább a dolog... .
De azokat nem fél napig használod (jobb esetben)
ez nem vészes áramfelvétel. vesd össze: hajszárító, fúrógép, szendvicssütő, stb.
Én is
Ettől szélesebb, mono lámpája van faternak, abban 2kw-os "izzó"...Előfordult, h kenyeret pirítottunk rajta, poénból .

A fél utcát kivilágíccsa há köll az fix.
Ahhoz eleg szarul hegesztek.Hulye gepszerelok nem tanitottak meg.Ezt is bebuktam mint a katonasagot. Igy maradt a kereskedelem.Afenebe.
Húha!

Köszi srácok a gyors segítséget.Asszem az lessz,hogy az izzókat kicserélem olyan 150watt körülire.Nekem ne forgassa az órát.Plusz 1000watt nekem nem kell,így is majdnem megvakultam
Gondolom a lámpának nem gond,ha gyengébb izzót rakok bele.
Mi ez valami barkacs forum?

Azzal a 2X500 Wattal a grillcsirket is melegen tarthatod....
Az 1000W már fűteni is elég! Póló nélkül ne állj alá!
Zoli ,te meg mé nem menté hegesztőnek? Meglátsz két vasat ,és rögtön összehegeszted őket! Orvos látott már?!
Ez mozgathato.Kint is hasznalhato meg pl most ennek a fenyenel csinalja a vakolast ocsi lenn a pinceben.Ha kesz lesz talan nem ugy nez ki mint eggy festokamra portalanitoja.nem lep el mindent az a rohdt por.
Valóban 2x500 watt, azaz óránként 1 Kwh. A vezetékek nem tudom, milyenek vannak, az 1.5-ös már simán elviszi, de ha alu kábelek vannak, az kicsit gyengébb. A jó minőségű aljzatok 10 ampert simán tudnak.
Birnia kene neki.Legalabbis en regebben csinaltam ilyet egy vascsobol meg szogvasbol ket refivel.Nekem birja az ejszakai melot.Viszont tenyleg ennyi fogyaszt.Porgeti az orat rendesen.
Hát ez tényleg 1000W-ot fogyaszt Ennek tudható be a nappali világosság is. A falba a vezeték elbírja ezt... majd ha gond van azt a biztosíték jelzi először Kérdés hány amperes a biztosíték azon a hálózaton.
Ebknt miért nem vettél inkább új fajta neonokat amik tükrösek? Azok kurva jók és 23Wos csövek vanank benne, az én műhelyembe 5 ilyen almatúra van 2-2 csővel és ott is nappali világosság van És ráadásul árnyék mentesen
Srácok!
Elektronyics kérdésem van.Vettem egy ilyen reflektort bütykölgetéshez a garázsba:
http://www.szerszamwebaruhaz.h...
Annyi lenne a kérdésem,hogy ez 2X500W.Bekapcsoltam és nappali világosság lett,iszonyat nagy fénye van.
Ez frankón annyit fogyaszt mint ha 2db 500wattos villanykörtét üzemeltetnék,tehát 1000wattot?Illetve,hogy a konektor és a falban a vezetékek ezt az áramfelvételt mennyi ideig bírják huzamosan?

Előre is köszi.
Ha meglesz, ki szeretném próbálni.
Jaaaaaaaaaaaa, most nézem, elszurtam,de Te kipiszkáltad a sztori lényegét,naggyából ez a lényeg!
Én sem.Fura hogy magadnak válaszolsz.De lassan kapisgálom.Erősebb jobb futóművű motor csinos kinézettel s még a barid gépe is meg lesz védve.Vágom na.
Vász, nem értem a kérdést
Nekem?