Nálunk a bolt elött a sulis kiscsávók letapossák mire beérek,fel kell kaparnom.Ma nem kapartam ,de ha valaki bejött volna reklamálni megmondtam volna ,hogy az útviszonyoknak megfelelő sebességgel kell gyalogolni!
én a természetre bízom..........különben is, a családdal este elhúzzuk a függönyt, lekapcsoljuk a villanyt és nézzük a járdánkon az elhaladó szomszédok talajgyakorlatait.....tök jó!
Igen,azt nem lehet sajna válogatni ha szettben van a cucc.. Nekem egy spidi van de sajnos nem jó rám így valamikor el akarom majd bartellezni relatív jó árba..
Az jó.Nekem a cég ahol vettem nem tudott adni fittinget ahogy kértem és asszem két 25 fokos lett és nehéz volt meghúzni a sog mellékes fezeték meg kábel matt.meg hogy hosszúra hagytam hogy ha magasítani akarok a kormányon legyen elég kábel.Lehet felszórok egy APEHANGER honaljszárítót.
Szerintem sehol sem adnak hozzá magyar nyelvű fámát.Nekem a giannellihez volt angol/olasz nyelvű,a mivv-ekhez meg csak egy kis laminált kártya van minőségtanúsítványként..
Mivel nemrég vettem tudtam választani és ha már volt akkor inkább e betűset vettem..a semmitől jobb..a gyakorlatban meg majd kiderül ha tényleg igaz a rémhír a szigorodás felől..Azt meg nem tudom hogy más márka ad e magyar nyelven bármit is Különben meg ot ba...a meg az anyukáját ahol van..küldjön kpm vizsgára..majd az összekötő cső meg a dob közé rakok sűrű "drótszövetet" és csönd lesz..majd legfeljebb fuldoklik kicsit.Láttam már ilyen trökkről képet aztán hiába fényképezné is le hogy nincs tompító benne a dob csendben lenne