Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk a bolt elött a sulis kiscsávók letapossák mire beérek,fel kell kaparnom.Ma nem kapartam ,de ha valaki bejött volna reklamálni megmondtam volna ,hogy az útviszonyoknak megfelelő sebességgel kell gyalogolni!
Na ez az.
Azon morfondírozom mennyibe kerülhet elküldeni hajón a sövöt amerikába?
ha már pl. unjuk vagy kevesen jönnek a hangulat feldobása okán kiengedjük a kutyát is.......sokszor a székről is leesünk úgy röhögünk....
Azt hittem Te vagy a góré.
Esetleg jó pénzért kötszert is lehetne árulni.
én a természetre bízom..........különben is, a családdal este elhúzzuk a függönyt, lekapcsoljuk a villanyt és nézzük a járdánkon az elhaladó szomszédok talajgyakorlatait.....tök jó!
Lapát megót.Madaras tesco 5 éve.990 pénz/db.A bót mérete az aggasztó.
Legközelebb vegyél hólapátot is....kézzel lassú és fájdalmas....
Az van hogy rohaggyon meg.4x lapátoltam körbe a bótot.Nem érzem a kezem.
Hólapátolás?
A lófa..t, nem lett ez kinyírva, biztos mindenkinek jobb dolga akadt hirtelen.
Kimosom a ruhám és beakasztom a szekrénybe! Két hónap depi.Most jön az ivás meg az asszonyverés!
De úgy néz ki ez már a 3. x amit topiknyírásért a tankra festek.
UFF mondta a néma gyilkos indián.
Zoli egy gyilkos....topickiller...
A topik ismet megolve
Megszíítad.Jobb mint nekem.Mindből egy számmal nagyobb kell mint ami van.
Igen,azt nem lehet sajna válogatni ha szettben van a cucc.. Nekem egy spidi van de sajnos nem jó rám így valamikor el akarom majd bartellezni relatív jó árba..
Nem jó nekem mer én ilyen gnóm fajta vagyok, a nadrágból egyel kisebb kell, mint a dzsekiből.
Az jó.Nekem a cég ahol vettem nem tudott adni fittinget ahogy kértem és asszem két 25 fokos lett és nehéz volt meghúzni a sog mellékes fezeték meg kábel matt.meg hogy hosszúra hagytam hogy ha magasítani akarok a kormányon legyen elég kábel.Lehet felszórok egy APEHANGER honaljszárítót.
Szerintem sehol sem adnak hozzá magyar nyelvű fámát.Nekem a giannellihez volt angol/olasz nyelvű,a mivv-ekhez meg csak egy kis laminált kártya van minőségtanúsítványként..
Mivel nemrég vettem tudtam választani és ha már volt akkor inkább e betűset vettem..a semmitől jobb..a gyakorlatban meg majd kiderül ha tényleg igaz a rémhír a szigorodás felől..Azt meg nem tudom hogy más márka ad e magyar nyelven bármit is Különben meg ot ba...a meg az anyukáját ahol van..küldjön kpm vizsgára..majd az összekötő cső meg a dob közé rakok sűrű "drótszövetet" és csönd lesz..majd legfeljebb fuldoklik kicsit.Láttam már ilyen trökkről képet aztán hiába fényképezné is le hogy nincs tompító benne a dob csendben lenne
Elvileg nem fogják.Összepróbáltam,felfűztem őket a hosszú hollanderre és tökéletesen elférnek egymás mellet