Allianznál nem létszámleépítés miatt váltak meg a kárszakértőktől Én tudom, ott más balhé volt amire napvilág derólt Gondolom nem nehéz kitalálni miről is van szó. Nem kevés pénz múlott itt egy aprócska X-en. Jan. 1től nagy változások lesznek az Allianznál a kifizetések terén
pontosan, de ez egy tgk volt és miután levettem az ékszíjat átmelegítette magát és szerencsére még nem repedt meg.... ...egyébként a -25 előtt pár héttel "fagyállóztam" fel.....ez abban az évben volt mikor botrány volt belőle......azóta akár oson akár tecsó nem vettem gyenge fagyállót sőt általában még többet is bír mint ami rá van írva.......ami itthon van -35-ös valójában -42-es......mondjuk ezt csak tgk-ba teszem(ott fogy).....szgk és motor csak korrekt aluhűtőshöz valóval van feltöltve.....
savas....a zselésnek az indítóárama kevesebb.......ezért nem szokták normál használathoz azt adni csak terepezéshez van értelme ahol akár hosszabb ideig fejre is állhat a gép....
Ha kell tudok intézni faja BTR-80-ast neked okosban.Van kontaktom a gépgyárban ott nagyjavítják őket.Ma is ment 3 a Dózsa Györgyön majdnem kivasaltak a zebrán engem.Fasza sapi is jár hozzájuk.
gondoltam rá, h eladom a roncsot és veszek egy akciós btr-t.Idősebb mocisok tán még ismerhetik
Na, ott jöhetne jobbról balról mármi, lehet a hámmört is felborítaná ha jó szögből kapja el .
Kiváncsi vagyok, h a bizti mikor unja meg a napi két telefont amit eleresztek munkakezdéskor és ebédidőben...
Rossz híreket kaptam a bizti házatája felől...Kirúgták a csapat nagy részét, válság menedzselés jogcímen.A kárszakértők nagyrészétől váltak meg, mert nem voltak "elég gecik".Én nem értek hozzá, csak azt tudom, h egy volt magasrangú arc mondta nekem, h a létszámcsökkentés kezd a minőség rovására menni.Há' látom vazze, majd 1 hete szívok a pótkárfelméréssel...
Lassan kezd csodává fajulni az a gyors hétfői ügyintézés!
.
bocs
Már évek óta nem is volt igazi tél.
Na, ott jöhetne jobbról balról mármi, lehet a hámmört is felborítaná ha jó szögből kapja el .
Kiváncsi vagyok, h a bizti mikor unja meg a napi két telefont amit eleresztek munkakezdéskor és ebédidőben...
Rossz híreket kaptam a bizti házatája felől...Kirúgták a csapat nagy részét, válság menedzselés jogcímen.A kárszakértők nagyrészétől váltak meg, mert nem voltak "elég gecik".Én nem értek hozzá, csak azt tudom, h egy volt magasrangú arc mondta nekem, h a létszámcsökkentés kezd a minőség rovására menni.Há' látom vazze, majd 1 hete szívok a pótkárfelméréssel...
Lassan kezd csodává fajulni az a gyors hétfői ügyintézés!
Olyan, mint a drótkötél! Mindent eldörzsöl, ami hozzáért! És beleül a por, még a bele is kidörzsölődhet!