volt az a videó régebben hogy megállíthatatlanul csúszik bazilassan egy nő, kb 2 fokos lejtőn, jégen, autóval. Fogta és kiugrott :-)))) az autó meg csússzon ahová akar :) persze egy hülye amerikai volt.
Nem.Ilyen faszság sosem volt.Viszont öcsém tágra nyílt szájára és szemére meg arra hogy az ülésben felállva nyomom a féket feleslegesen kristály tisztán emlékszem.
Én is.Egy kombi omega volt.Keresztben elfoglalta az egész sávot.És a T elágazásból rögtön a T felső szárában a túlsó árok előtt állt meg a dög a szembe sávban.Még jó hogy pont akkor egy trabi akart felénk kanyarodni.meglátta hogy a rossz oldalon jövünk dobott egy hátrát és fejvesztve menekült.
Vicces dolog tud lenni a jég.Én mentem lefelé kilincsel előre kereszteződésbe úgy hogy nem tudtam hol állok meg és hogy jön e valami.Nem vagyk olyan bátor hogy motorral próbáljam.:)
Ha megfelel egy sima gyári kifúrva kiemelővel 25e ért akkor nekem két ünnep közt kész lesz a polírozása.
Meglepő de a sima N-es villahíd és az S-es közt belső vastagságban nincs különbség. így ha idomos akkor megéri egy S-est fúrni.
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy sv650s-re túrakormány így minden alkatrészel együtt mennyibe kerül, meg hogy honnan lehetne beszerezni pl.: LUIS ? Sok sv-n látam már túrakormányt, de kora tavaszra engem is érdekelne. Köszönöm a válaszokat előre is.
A beszállítónk fékcsöve Brembo, és jelenleg csak a régire van neki, és az is elég drága 25 feletti ár. Héfalat meg tudod hol van. Ha én intézem arra rájön durván 6-8 ezer forint benzin és telefonköltség.
bezzeg, ha ilyen cuccom lett volna, tuti, h még a Holdról is látták volna, h jövök...
Meglepő de a sima N-es villahíd és az S-es közt belső vastagságban nincs különbség. így ha idomos akkor megéri egy S-est fúrni.
Nem tudjátok véletlenül hogy sv650s-re túrakormány így minden alkatrészel együtt mennyibe kerül, meg hogy honnan lehetne beszerezni pl.: LUIS ? Sok sv-n látam már túrakormányt, de kora tavaszra engem is érdekelne. Köszönöm a válaszokat előre is.
http://www.carlsalter.com/moto...