Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem vannak blokkalkatrészeim 650-hez
Inkabb az a kerdes sajnos, hogy mivel voltal...Egy H1-es Hummer elott biztos nem akart volna atsuhanni...
Tök mindegy mibe lettél volna.....a faszi látott Téged csak úgy gondolta befér még eléd.....
volt az a videó régebben hogy megállíthatatlanul csúszik bazilassan egy nő, kb 2 fokos lejtőn, jégen, autóval. Fogta és kiugrott :-)))) az autó meg csússzon ahová akar :) persze egy hülye amerikai volt.
Az biztos, saját tapasztalat, h borítani a legkönnyebb

bezzeg, ha ilyen cuccom lett volna, tuti, h még a Holdról is látták volna, h jövök...
Motoron ez egyszerűbb. Elborítod és kész.
Nem.Ilyen faszság sosem volt.Viszont öcsém tágra nyílt szájára és szemére meg arra hogy az ülésben felállva nyomom a féket feleslegesen kristály tisztán emlékszem.
Lepörgöt az életed a szemed előtt?
Én is.Egy kombi omega volt.Keresztben elfoglalta az egész sávot.És a T elágazásból rögtön a T felső szárában a túlsó árok előtt állt meg a dög a szembe sávban.Még jó hogy pont akkor egy trabi akart felénk kanyarodni.meglátta hogy a rossz oldalon jövünk dobott egy hátrát és fejvesztve menekült.
Kihagynám, ha lehet.
Pedig az igaz élvezet az ha nem akarod.És meg sem tudsz állni.
Én eddig csak önszántamból csúsztam kilinccsel előre.
Vicces dolog tud lenni a jég.Én mentem lefelé kilincsel előre kereszteződésbe úgy hogy nem tudtam hol állok meg és hogy jön e valami.Nem vagyk olyan bátor hogy motorral próbáljam.:)
Holnap is motorral megyek, remélem lefagy...
Nem esik de szar hideg idő van.
Itt száraz idő van, 0 fok környéke.
Esik a hav
Ha megfelel egy sima gyári kifúrva kiemelővel 25e ért akkor nekem két ünnep közt kész lesz a polírozása.
Meglepő de a sima N-es villahíd és az S-es közt belső vastagságban nincs különbség. így ha idomos akkor megéri egy S-est fúrni.
valami olcsobat nem tudsz modani? valami más gyártot? meg egy két oldalt ahol van fent ilyen? köszönöm
Az LSL kompletten 100000 körül van, de meg lehet oldani kb a feléből más módszerrel és az sem rossz...
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy sv650s-re túrakormány így minden alkatrészel együtt mennyibe kerül, meg hogy honnan lehetne beszerezni pl.: LUIS ? Sok sv-n látam már túrakormányt, de kora tavaszra engem is érdekelne. Köszönöm a válaszokat előre is.
www.suzukisv.lap.hu -n fent van az összes ilyen manualos oldal. De amúgy SV fent van a www.svmedia.hu -n is.
A beszállítónk fékcsöve Brembo, és jelenleg csak a régire van neki, és az is elég drága 25 feletti ár. Héfalat meg tudod hol van. Ha én intézem arra rájön durván 6-8 ezer forint benzin és telefonköltség.
Akit érdekell...van Sv-s is
http://www.carlsalter.com/moto...
összerakós, bontottat....így helyesebb....