Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkó megen ott vagyunk, h 20E ft Nemigaz nem lehet olcsóbban megúszni ezt az első fémszettet?
A hozzállás *5 én is szívesen járnék olyan helyre ahol el lehet komázni meg segítenek tanácsot adnak stb...iylenkor meg híre megy hogy oda érdemes menni mert ott jó fejek stb..van némi haszna is ennek.
Mifekénk is van ilyen tök jó fej ha valamit kérdel segít sőt ha csak érdeklődsz valami után és neki van feldúrja a fél boltot érte még ha csak egy filléres dologról van is szó.Sajnos szereléssel már nem foglakozik.Bát-Szi motoros bolt ha valki tudja hol van..én is ajánlom mindenkinek
Igazuk van, érdes a felülete a fémhálónak.
Akció van fém fékcsövekre itt (ár-15%):
http://www.x-bike.hu/anyagok/g...
Írtam nekik, h érdekelne a 2db fékcső 16Eft-ért és ebből még lejön 15% ugye. Vagyis 15 alatt meglenne a 2 első fékcső ami nem is rossz ár. De visszaírtak, h nem ajánlja azt amelyiken nincsen huzat mert kidörzsöli a villa és inkább vegyem a huzatosat. Vélemény?
Ja és itt nálunk a boltban a vevők 60-70% -a tanácsot is kér.Az esetek döntő részében hasznos és használható jótanácsokkal (sokszor szerelési tanácsokkal) távoznak.Mindez ingyen.Én is gondoltam már hogy befogom a szám és inkább bevállalom otthonra ,jobban járnék.Csak nekem sajna ez nem megy.
Lehet ,de az arányokkal van a baj.Bár lehet hogy ez a piacgazdaság.Ez konkrét eset :szkenner hibamegállapítás 5000 ,uj 8000 a bóltban.
Ez nem lehúzás, és ez lenne a logikus. Dolgozol, szopsz vele x időt, megmondod mi a hiba aztán ingyen elviszi, és megcsinálja otthon vagy máshol. Jó vicc.
Sajnos mindenhol a lehúzás megy!Ha elviszed a PC-t vagy a nyomtatód egy szakihoz ,rögtön azt mondja hibamegállapítás 5000 ,ha nem tetszik nem kell otthagyni.Motorszerelőknél ez még ritka bár már hallottam róla hogy létezik.
Elvileg hely az van legalábbis gyorsan hozzá lehet férni a blokhoz--a tank fölnyílik az ülés kulcs elfordításával egybe lejön is igy együtt kopasz a kormánytól a féklámpáig.Majd előbb még elgurulok vele (jövőre) valami szerelőhöz hogy nézze meg hogy tényleg az a baja e vagy csak valami apróság vagy netán én paráztam túl valamit.Aztán majd megjavítja ha kell.Szüz kézzel nem nyúlnék hozzá max ha már láttam. Csak egy bibi van nem tudom merre indúljak itt a környéken..mármint ki az akire rá lehet bízni és nem azt látja hogy na ezt jól lehúzom úgyis válság van
Akkor lehet kiégett a műszerfalban a visszajelző izzója...más ötletem nics..pláne hogy ha már átnézted a vezetékelést.
Köszi előre is a képet..érdekell ez a kipuff dolog...pláne hogy hogyan van megoldva a viszatétel után a rögzítés..Annó néztem én is hogy van körbe egy perem..próbálltam feszigetni de nem mozdult...gondolom lángal körbe kel lvágni és aztán kijön az egész.Hmm ha ezt tudom... bár valószínű a vincéim hangja sem lessz rossz meg úgyis horpadt a gyári dobom mert (bontóból van olaszból) Esetleg videót a hangjáról?
Azt tudtam hogy van ebben a színben is csak ugye képen nem olyan mint élőben a tied..azt hittem valami egyedi árnyalat..de király
Ja megnéztem a cd-m ha gondolod a kisebb fájlokat át tudom küldeni mailban..csak a 2 van ami 50-60 mb a többi 4-5 körül van..dobj egy mail címet és küldöm öket.
Szerintem gyári de ezt vaterán kukáztam olcsóért ha lesz lém lesz sport.
Gyroli!
44000 van benne ,de elég sűrűn koppig húzom a gázt ,és aktívan használom a mortorféket +sok rövid táv.De irtam ,hogy még így is elmenne egy-két szezont.
Raptor!
Nem nagy munka cserélni ; két csavar / henger ,hozzáférni bajosabb (az SV-n ,a Raptort nem ismerem hely szempontból). Arra kell figyelni ,hogy az adott henger mindíg sűrítési felső holtpontban legyen akkor nem lehet gáz.
sport vagy gyári?.....ha gyári akkor nem, de ha sport akkor igen....
Na az jó.Nem tom mennyire nyitottak de ha igen és nincs sportszűrőm írni is kéne rá?
Sziasztok! Nagyon ajánlgatjátok az új komplett blokkot! Ennyire olcsón lehet venni ilyet, vagy mos hogyan van ez? Amúgy nagyon remélem nincsen komoly baj, de ha nagyon apró pénz, még bármire jól jöhet…
nem hiszem.....
Szerintetek ha 650-esre felhányok két TL 1000 dobot az hat hátrányosan a működésére?
milyen gomba kerül rá?
Ja a síp!A dob végén a peremezést vágták le,aztán hátrafelé kijön a sip .Csinálok képeket róla
HALI!Brembó betét(piros)van benne .Nem azt mondom ,hogy szarul fog,szerintem az sv-é is jó volt.Van ilyen szinváltozat.Mondjuk az enyémen csak a tank gyári festésű,az első sárvédő meg az oldalidomok vannak átfestve.+ még a váz van lelekkozva.A benzin visszajelzőre(lámpára) gondoltam , az nem csinál semmit....... Na minden jót megyek bukógombát felrakni....
Má' hogyne lehetne motorozni!

Ha nem lenne az enyém "beteg" tuti, h gurulnék...

Csak a hó állíthat meg (meg a fehér Opel Corsa)

Nem lehet motorozni unalom van..Itt meg van élet meg egy két normális arc No meg köszös a szív

gregicske : Ja nem jó fékbetéttel a legtutibb fék is rossz..tegyél bele belevalót BREMBO-t és egyből tuti.Az Rsv-t meg a dukikat is megfogja
Át kellene már írni a fórum főcímét Raptor 650-re
Ez gyári szín lenne?Csak mert mikor láttam kunmadarason az előző gazdával nagyon tettszett akarnék a jövőben én is színbéli módosítást..kezdem megunni a matt szürkét..ami nem is matt teljesen mert ezüst kis csillámok vannak a festékben ami napfény hatására elég csini..kb ugyanez kéne csak kékben úgyan így csillámokkal.
Szerintem harapósabb mint az sv..legalábbis mentem mindekttővel + ki lettem hívva gyorsulni is egy fejidomossal..(előtte sosem gyorsúltam mással) Ráadásul az ellen korodbéli tapasztallt motoros volt.2-en guruló rajtal bólintásra..abban a pillanatban elhúztam és csak kb 150-él ment el mellettem kb 10-15 + os sebbeséggel (enegem már fogott a szél)..ezt oda vissza megjátszottuk.
Ha a szint jelzőre gondolsz olyan nincs..csak ha kevesli a benzint kigyullad a sárga lámpa.
Nekem van szervíz Cd-m a Mecsek motorotól kunyeráltam--(lemásolták elküldték postán) De szerintem ez egyszeri volt.
A kipuf gyári?Hogy jön ki a síp?mert én néztem de nem találom a módját...Lehet potyára vettem spordobot