Egy jó szinkron lehet nem ártana neki....Fr-nek is újralőttük a hétvégén......nem tudom jobb lett-e, de rögtön egyenletesebben járt pedig áprilisban megcsináltuk....igaz azóta 20000 belekerült....
JA és azt mondták ne fogalkozzak vele..majd ha már hidegen melegen meg menetközbe is van zaj akkor van baj. És tényleg semmi nem vátozozott a km-ek alatt úgyhogy ez ilyen és kész tán nincs két egyforma hangú gép egymás között sem..
Nekem meg a kuplungra semmi zaj sincs...fülelni kell hogy hallatszódjon a hangbéli változás kuplung ki be húzásnál.
Nincsen semmi baj! Nem tudom pontosan, de kb pár Km alatt előjött, de főleg akkor erősödött fel, mikor vissza lett téve rá a gyári kipufogó, és így rohamosan felhangosodott, szóval nagyon nem vágom, hogy mi is lehet, amúgy állt a motor igen hosszasan, úgy, hogy csak ritkán lett beindítva, azért is van benne ennyire kevés Km.
Csináljunk egy Gyurcsók féle távgyógy topikot mindenki hangutánzó szavakkal leírja mit hall és a többi megpróbálja kitalálni mire gondol.Jó szórakozás lenne.
Nekem meg hidegen kb 10 indításból 6 x zörög..2-3 mp zörgés csend zörgés csend.. aztán megint..bemelegszik elmúlik és az istennek sem tudok rájönni hogy honnan jön .Ezt azóta csinálja mióta megvan..beletoltam kb 14 ezert és se halkabb se rősebb nem lett a zaj...ja meg 6 ezres fordulattól bevibrál ..tükrön nagyon látszik..erre meg azt mondták hogy 99% hogy a csőváz felerősíti meg tán ez normális minden motornál máshol jön elő..
Most hogy így mondjátok kezdek parázni nekem is néha van mindenféle hangja a gépnek de kuplungot behúzva elhalkul kiengedve hangosodik.inkább zakatol mint a gőzös.9e van benne parázzak vagy bxak rá?
Nincs mit
Nehogy benézd..az első amit linkelltem 1 db (olcsóbbik) én is utólag vettem észre megtévesztett a kép..
Szerintemolyen mit az 1000-s Sv..kb 45-50 cm hoszú többet nem tudok..
Kérdés...Hogyan tudom megmérni hogy milyen hosszú kormányteló kel a gépemre?pl a 12 cm-s dugatyú út elég lehet?
Akkor te-is azt mondod, hogy szépen fokozatosan bontogatni és átnézni igaz, mert nekem szerviz mondta már, mikor a felvételt megmutattam nekik, hogy jaj szét kell bontani teljesen na mondom szép…
Természetesen mondani fogom, közölni, hogy mi volt a gond, csak mielőbb derüljön és a miértje is. Ja és nagyon remélem, valami teljesen bagatell lesz és nem nagyon nagy gond.
Nekem meg a kuplungra semmi zaj sincs...fülelni kell hogy hallatszódjon a hangbéli változás kuplung ki be húzásnál.
Megnyugodtam.Még van 2e és ledobom a repsolt jövőre.Bár ahogy nézem Vénusz kéne bele vagy max Floriol februárra.
Nehogy benézd..az első amit linkelltem 1 db (olcsóbbik) én is utólag vettem észre megtévesztett a kép..
Szerintemolyen mit az 1000-s Sv..kb 45-50 cm hoszú többet nem tudok..
Kérdés...Hogyan tudom megmérni hogy milyen hosszú kormányteló kel a gépemre?pl a 12 cm-s dugatyú út elég lehet?
Valaki megmondja mekkorák ezek a kályhacsővek?
http://www.vatera.hu/suzuki_tl...