Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli32
Ha még nem akasztottál le valhonna dobokat az átalakításhoz...Szinte igyéé
http://www.vatera.hu/suzuki_tl...
Miért nem találnak már ki valami röntgent motorokra? :)
persze nem hajtókar hanem görgős, váltó, kuplung stb..........viszont igaza van roadking-nek is, hogy lehet vízpumpa tömszelence is annak is ez a hangja.....
A fütyülő hang általában csapágy(nem mindig, de tipikus)....az 1000-nél a kuplung tűgörgői szoktak így szólni ha volt kerék vagy valami már erőltetés sokszor......az nem túl drága dolog, kár lenne vakra széthúzni a blokkot......na meg drága is....
SV-n még nem ,de pl apriliákon tipikus ez a fogaskerék ledarálós dolog.De ha kész a moci ird majd le mit talált a mester.
Köszönöm! Igen, az van benne! Neked volt már ilyen problémád?
Vegyél uj blokkot,volt itt egy pár eladó a fórumon!
A vididhez én is hozzászoltam ,csak hogy növeljem a bizonytalanságod.
Hát igen, de mám így, nem igen akarok menni vele semerre sem, csak helyretenni a lelkét, hogy mi is lehet vele…
nem nagyon akartam hozzászólni ezt élőben kéne meghallgatni.....gondolom a fütyülésre gondolsz.....az van az 1000-en, de általában nem ilyen hangos, lehet, hogy csak a mikrofon erősíti fel.....ha gondolod meghallgatjuk mi lehet, de így semmi konkrétat nem tudok mondani......talán más, bár olvastam 1-2 vad ötletet, hogy mi lehet....
Sziasztok! Kellene 1 pici segítség! http://www.sportmotor.hu/motor...
Szerintem ezen mar ne ragodj. Miutan megveszi az ember, mindig megjelennek olcsobb hirdetesek...Ha jo allapotu es koltsegmentes, akkor meg foleg jo...
az enyém 700 és 800 között lesz és dettó uaz csak annyi h én helyeztem forgalomba..
Nem bittos 900 valahányezerbe áll meg az én 06-os 4300 km es bugyikékem.
köszi
De tudjuk. Ennyi.
Ezek mind gyáriak Valaki nem tudja hogy kpmnél mennyibe kerül 1 műszaki vizsga
Ez igaz! Akkor azt kell h mondjam, jól választottál!
Szatyi! a leömlőt le lehet takarítani..... Nézd a gumit, lánckereket, fékbetétet, h gyári-ééééééé! Ennyi km alatt egyik sem kopik el normál esetben!
és respect a bátor matizosnak...
Sanyi a kipufogó leömlő sinc még megégve meg zsír állapot szerintem valós
Persze az lenne az optimális ha lenne motor és autó is együtt
Annak nem láttam értelmét,hogy vegyek egy nagy rakás fost vagy autóból vagy motorból..A kettő együtt nem ment volna így maradt a jobb motor meg a tömegközlekedés...
Bocsi. Kisss család! Csak h helyesen írjam.
Hát nekem sincs autóm, de két motorom van, egy Raptor és egy Ktm lc4, a Raptor túrázni, a superlotyó meg huligánkodni..... Viszont tényleg kell valami zárt jármű a motor mellé, és itt nem a buszra gondolok! Ha eladom a supermotot, lehet nem pályamotorra fogok beruházni, mint az eredeti terv volt, hanem autóra...... Ennek legalább a csald örülni fog, h nem nyúlom az autójukat, és nem mindig üres tankkal viszem vissza....
bocsi
Ha a km valós jól jártál vele.....ha nem, de jó állapotban van akkor is....