persze nem hajtókar hanem görgős, váltó, kuplung stb..........viszont igaza van roadking-nek is, hogy lehet vízpumpa tömszelence is annak is ez a hangja.....
A fütyülő hang általában csapágy(nem mindig, de tipikus)....az 1000-nél a kuplung tűgörgői szoktak így szólni ha volt kerék vagy valami már erőltetés sokszor......az nem túl drága dolog, kár lenne vakra széthúzni a blokkot......na meg drága is....
nem nagyon akartam hozzászólni ezt élőben kéne meghallgatni.....gondolom a fütyülésre gondolsz.....az van az 1000-en, de általában nem ilyen hangos, lehet, hogy csak a mikrofon erősíti fel.....ha gondolod meghallgatjuk mi lehet, de így semmi konkrétat nem tudok mondani......talán más, bár olvastam 1-2 vad ötletet, hogy mi lehet....
Ez igaz! Akkor azt kell h mondjam, jól választottál!
Szatyi! a leömlőt le lehet takarítani..... Nézd a gumit, lánckereket, fékbetétet, h gyári-ééééééé! Ennyi km alatt egyik sem kopik el normál esetben!
Annak nem láttam értelmét,hogy vegyek egy nagy rakás fost vagy autóból vagy motorból..A kettő együtt nem ment volna így maradt a jobb motor meg a tömegközlekedés...
Hát nekem sincs autóm, de két motorom van, egy Raptor és egy Ktm lc4, a Raptor túrázni, a superlotyó meg huligánkodni..... Viszont tényleg kell valami zárt jármű a motor mellé, és itt nem a buszra gondolok! Ha eladom a supermotot, lehet nem pályamotorra fogok beruházni, mint az eredeti terv volt, hanem autóra...... Ennek legalább a csald örülni fog, h nem nyúlom az autójukat, és nem mindig üres tankkal viszem vissza....
Ha még nem akasztottál le valhonna dobokat az átalakításhoz...Szinte igyéé
http://www.vatera.hu/suzuki_tl...