Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

850eft csak a lényeg maradt le
nem vagy hülye ne aggódj.......
árat nem írtál, vagy csak én vagyok a hülye, mert legalább 6x átolvastam, de nem látom a hozzászólásodban...
kössz az együttérzést
tutira!
Ha veszek autót nem lesz pénzem motorozni...
Helló szerintetek én jó árba vettem a mocim sv650s 2003évj 2004 április forgalomba helyezés 5800km karcmentes hasidom bukógomba az extra
Hál isten nekem van robogó,, SV-m, meg egy Vw Polom is és az az igazság, h mindegyik kell. Csajodért télen nem tudsz elmenni soha ha csak motorod van, esőbe dettó... meg boltba se tudsz elmenni Robesz kell minden nap melóba járni, nagymotor meg kell és kész Igazából minden kell, csak mérlegelni kell kinek mi a fontosabb. A részemről az, h mindegyik üzembiztos legyen, ne kelljen szerelni, a többinek meg csak a bukszád szab határt
Mint én :)
Na most lehet nem leszek népszerű de akar a fene ennyiféle hasalós-ruhás gépet ennyiért.
Ha jól meggondolom ezeknél egy húzósabb gázfröccs és a trafi megkergül a birságszámlálásban.Nem hiszem hogy egy horvátország túra felüdülés lenne.
Őszintén.Mennyire kihasználható a 180-200 ló a mai forgalomban?Örülök ha megyek 130-140-el 5 percig a bal belsőben autópályán mielőtt kimenne azértis elém 110-el előzni egy matiz egy kamiont.
Egy igazi motorost nem érdekli milyen autója van csak az hogy milyen motorja
Én ha tehetem motorozom,ősszel és télen pedig marad a tömegközlekedés mivel autóra nem tellik..Ez van,Sprite..
ezek az én szememben azért csúcs motorok.
(jó, van desmosedici RR meg ilyesmi, de az más kategória).
drága-drága... autóban ezért a pénzért mit adnak?
serintem lószart se, nemhogy csúcs vagy legalább kicsit is sportos v. nagy teljesítményű kategóriát.
ez azért nagy vonzerő.
Én teljesen jól meglennék egy ilyesmi motorral, a téli napokra meg egy 15 év körüli háromajtós corsa/fiesta, amit átbökdösünk valahogy a vizsgán időnként.
Persze ilyen gondolkodásmódot csak motoros fórumon szabad leírni, különben mindenki hülyének néz.
:-)
Na igen..de azért még a suzuki is 3 milla felett lesz még engedménnyel is.Az meg még mindíg rengeteg pénz..
Innentől már csak az dönt mekkora akciók lesznek.....a suzu általában a legtöbbet engedi ezért kelendőbb is....
Yamaha r1 4,4mft.Bmw s1000rr-4,2mft,suzuki gsxr1000 3,7mft,kawa zx10r 3,9mft..Lassan kiegyenlítődnek az árak.. Fő hogy kapható mindegyik..
Shoei raid 2 bukó karcmentes nem éedekel e vkit 1hónapot használtam 110ért vettem 80e ft az ára
LOL :) :) :)
Azzal még megbékélnék hogy nem japán.Valahogy.Nehezen.
De az árával így válságban.Pffffuuuuuu.Nameg a nakedek jobban teccenek egy ilyen esztétikai csökevény izlés miatt nekem.Így ha egyáltalán pénzem lenne és még nagydarab motorra is vágynék max a K1300r jöhetne szóba.
s1000rr promo
motorshow s1000rr
Egyébként meg furcsa dolog de vagy a bmw adja relatív olcsón a motort vagy az árak szaladtak el a többi gyártóval egy kicsit.Ha megnézitek akkor már nincs olyan nagy árdifferencia mint pár évvel ezelőtt a japán-német motor viszonylatában..Persze a bérből és fizetésből élők számára ez még mindíg rengeteg..
húzd le a gatyád....én ilyenkor ezt szoktam.....
a feleségem mindig kimondott drága és KICSI ajándékot kér.

neeeem tudooooom mire gondolhat
Azért az új s1000r-t kipróbálnám... De az meg megint nem lehet jó mert nem japán..
Ja.De kimondott drága és nagydarab dolgok meg nekem nem teccenek.Talán az F800R kivétel de az is drága.
A német kimaradt még..
Gondoltam.Se angolt, se olaszt,se amcsit,se koreait.Ki maradt ki?Svédek gyártanak motort?:)