Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg azt szeretem ami csillog. Meg nem rozsdállik.Csavart is ha nem kell különösen erős cserélem rozsdamentesre.Nem véletlen hogy az összes idomcsavar gyárilag rozsdamentes.De hajrá.Max jó lesz sakkbábúnak.
Miért kell vigyázni az olasz gépekkel...erre nem is gondoltam mikor vettem a Raptort pedig van benne igaz amit a doki írt ennek az illetőnek..és szerintem itt az egyik fő baj az olasz gépek megbízhatóságáról..mármint ide szerintem sok lehajtott gép kerül külföldről mert olcsóbb úgy megvenni aztán meg szidják.Szerencsére én nem fáztam rá
http://totalbike.hu/technika/motordoktor/doki071212
/
bigcartman, mázlista vagy.Remélem pár hét/hónap múlva én is ezt mondhatom majd...

Hzolee köszi .

Henti, ha megkínálnak egy orbitális összeggel, amivel nem fognak, akkor nekiállok ebay-ezni...Időm mint a tenger, s ha zsetonnal is megdobnak a játékhoz, ámen.
Ha nem, akkor márkaszervíz, azt minden számlássan és ugyan "bukok" pár hónap moci-időt, legalább olyan lesz mint volt.
Ha nem lesz a Sanyinak fekete, akkor már utalom is a lóvét,csak szerintem a szürke lengővillán jobban mutat a fekete emelőszem.
Akkó BAKTER !
Jul.30
De azért lul.30-án egy gtk elég szarul tud esni.
Fujja a fene.Ez olyan mint az ikarusz busz.Csak egyféle.Rozsdamentes.Oszt csókolom.Jóez.
Kicsit pihegek és csinálom az emelőt is hozzá.Most a szövetnyeregtatyótávoltartómizérián gondolkozom.
mint a katonatiszt
Akkó fújd le, max lekromofágozom.
Ha fizet a biztosító semmi nem akadály, csak idő kérdése.
Nemmmmmmmm.
Az enyémen is van egy kis nyoma az ütközőn de én nem éreztem hogy bárhova húzna.Az alsó villahidon a másik ütköző még csak le sem tört
Hááát...
Adsz egy kis gondolkodási időt?
Sajnos ez a damoklész kardja mindenki feje felett ott lebeg,legyen az bármelyik évszak..Jön egy szerencsétlen marhaszar és már meg is van a balhé..
Az a szomorú dolog az egészben mikor a másik faszkalap a hibás és az ő hibájából van perec.Ha én vagyok a hülye akkor arra max.rátudok de így szar a dolog mert tönkretette azt ami másnak sokat jelent.
Hát akkor most kuka a váza?
Valahol van még egy flakon.
2 nap alatt sem száradt meg.Jó lesz?
Annak nem kell sok....meglepően kis sebességnél képes elmenni ha rosszul ér földet.....szemmel láthatóan az ütköző elhajlott és akkor többnyire elmegy a villanyak is...

Esetleg ha lefúlyod mattfeketepreventtel.
Vegyél egy Tuono-t és tekerd ki az egyik hengerbe a gyertyát...
Kormányhínár kötelező.És jössz velem alsóörsre.
Na szépen vagyunk.
Tényleg elment a villanyak is? Há mekkorát kapott az?
Fizetett a biztosító?
Egyébként nem vasutas.
Csabi a becsületes neve.