Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kárfelmérés--egyezkedés--biztozsidó rábólint-Szervíz megvárja míg beér a pénz -motort megjavítják én KB így gondoltam.
a dolog egyszerű....ha eddig kínáltak 500000-et most majd 600-at fognak amiből 500-at kapsz meg.....csak annyi a változás, hogy erre hivatkozva elsőre is kevesebbet akarnak majd fizetni, de ha arra kerül a sor, hogy szervizbe kerül a gép valószínűleg mégis inkább megegyeznek hisz akkor azért jóval kevesebbet kell fizetniük.....pont úgy mint most....
Minden nagy MELLett van a kiskapu.
Számlát kell venni....mint a vállalkozók szokták..tuti lesz aki belemegy majd.
ez jelenleg is kb így van... ha márkaszervíz rendezi a dolgokat nem kell nekem fizetni míg bizti nem fizet...szerződésük van a biztosítóval... felmérik a kárt megmondák, h ennyi az alkatrész... biztosító mondja h oké v h nem oké ez már TK
Kárfelmérés--egyezkedés--biztozsidó rábólint--motort megjavítják--DE csak akkor adják vissza a motort a s..ged alá, ha a zs..ók fizetnek addig opolka van két kézzel.
És majd az FG berendeli az alkatrészeket,kifizeti a suzuki RT nek,beépíti örömmel átadja a tulajnak majd vár míg a bizti fizet?
Ha számla alapján fizetnek az azt jelenti hogy előbb javít, aztán fizet.
Valahogy ez jött le nekem is.De én nem jól értelmezem.
Nem előbb fizetnek, aztán javítanak?

kétlem , h a szervíz hozzányúlna a motorodhoz, míg nincs pénz a zsebében...Magyarország vazzee!
Vagy számlára csináltatod meg, vagy kifizetik az összeget de ÁFA nélkül.
Akkor ez most nem vili.

Megajánlanak majd egy kevés összeget, aminek a 25% rögtön levonásra kerül és befizetik mint adót?!

Én értem, h adó, meg adóztatás, de akkor nem kurtítanak meg még jobban?
Hogy kéne?
Rosszul értelmezted :)
Jó ég tudja...
Hááááátttt.Ezzel gyakorlatilag elterelnek a nagy szervízekbe.Nincs kiskapu hogy itt a píz javítass.Nem tom hogy a mostani csődközeli helyzetben melyik szervíz fogja kapkodva megjavítani az ügyfél gépét és várni míg a biztosító fizet.
Nem szívtad meg, ez az amiről beszéltünk....egyszerűen annyi, hogy az áfát levonják a megegyezett összegből, de mivel a megegyezés a biztosítónak is jó így valószínüleg annyival emelik a megegyezett összeget is....semmi nem fog változni csak a biztik jobb alku pozícióba kerültek......
Zloi bazzeg, szerintem én belenyúltam a sz@rba...Ez csak Abszurdisztánban lehetséges, ami most törvény lett...

egyébként az alkatrészek megegyeznek Nem?
Öcsém, ezt rám szabták...185cm vagy több és 82kg .

Tudod, Sv mánia, akkor mennyiért lenne kedved megválni tőle. (válság van, meg motor nagygenerál.Öööö feléből még lehet alkudni? )
Köszi az nem igazán nyert :)
Ill. ismerős.
gondoltam gyorsan túl tudok adni rajta,de eddig senkinek nem kellett semmi
Pedig van szinte minden.+ócsó
De megvan, csak az még szaladgál az utakon
Egyik cimbi kapta a Raptorjához alkatrésznek.
Hali!
Honnan szerváltál Raptor blokkot?Esetleg a többi része nincs meg a gépnek?
Raptor 650 gyári blokkja 2002