Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JA..elsőre vettem egy gyári 1000-sv hasidomot de sajnáltam ráfarigcsálni aztán elmentem Szikorához és elcseréltem egy ilyenre...Mondta hogy volt nála egy Raptoros szintén hasidomért..egyből faggatóztam is ki az mi az de nem tudta..(azt hittem új gép a környéken)
Még nincs róla kép, de ha lesz időm, csinálok róla! Jó a hasidomod! Szikorás? Assszem ezt is néztem, amikor az enyémet vettem....
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! 2003-as SV1000S és igen fura hangot kezdett el adni pár Km belül! Még több száznak sem mondható a Km, hogy ezt a hangot produkálni kezdte! Megpróbálok feltölteni ide 1 felvételt, remélem sikerül… nem vagyok annyira járatos az ilyesmiben…! Szerintetek mitől lehet ez a hang? A motorban 13500Km van és mielőtt bárki kérdezné, törésmentes és nincsen visszaütve az órája, sajnos nem igen volt használva csak nagyon ritkán, végig zárt garázsban áll!
A szíves segítségeteket előre köszönöm!
Ja.Szaladgáltam mint pók a falon.

Érdekes biztosítós cikk van a TB-n.Zsé remélem te nem kerülsz bele a szórásba mert ez igazi jó nagy és torkos szívás ami törvényben van.Jó hosszú lesz a javítása a biztosítós gépeknek mire kicsengetik a tulajok a pízt ez alapján.Mert a szervizek tuti nem fogják hitelezni a javítást.

link
Ha nem vagyok gépközelben írtok feszt mint pl. tegnap. Ma egész nap itt ültem és sehol senki (bocs Raptor )! Más a bioritmusunk?
Megtaláltam a képet...jól néz ki kékben is Amúgy ezt a motort láttam máj 1-én Kunmadarason..Rajtam kívül csak ez az egy volt ott pedig SV-s komámmal meg a barátnőjével 2x is körbejártuk hogy van e Raptor.Nagyon király az üléstakaró..kéne nekem is valahonnan!Nem túl régen eladó volt szerintem az új gazdi rakta a képet..úgy emlékszem Miskolci volt az előző tulaj.
A motorodról van kép hasidommal?Ja a én már raktam ide képet az enyémről meg az iwiw-en is van.
190cm kellene a dzsgkihez és 85 kiló legalább, vagy értelem szerűen kicsit kisebb ember de dagadtabb
Only white girl....
Raptor/650
Itt a linkje! Tegnap rakta fel a képgalériák közé te béna! És nem hiszem h megyénkben lakna.........
Nekem már a hasidomom le van fújva és rajta is van, tavaszra már csak egy új hátsó gumi és egy aku kell. Ideje volt már a nyitott dobnak a Raptorodra! Most már motor lesz a lopakodódból?
Vanyek, hogyé adnád azt a dzsekit?Mekkora méretű embörre fér rá?
vagy esetleg a papné délamerikából örökbefogadott félvér lánya? (brazil, venezuelai, mexikói, kinek kinek ízlése szerint helyettesíthető )
Futomuvet, teljesitmenyt nem ismerem, mert nem mentem ilyennel, de ultem rajta es hat nem jott be. A muszerfal, villahid kidolgozottsaga + a tankot nagyon magasnak ereztem (lehet az ulespozicio miatt). De ettol meg lehet jo motor...de nekem inkabb az SV
Kövezzenek meg érte de nem adja nekem a hyo..Sem a motor külsőleg,sem a kezelőszervek,sem a műszerfal..Na persze attól még lehet valami jó,hogy nekem nem tetszik de hát kinek a pap,kinek a paplan.Nekem jó lesz a papné is..
Én mostanság már jobban szeretek kényelmesen motorozni.Kipróbáltam az rsv-t de magas volt a 174cm magasságomhoz.Csak lábújjhegyen ért le a lábam az meg nem igazán kényelmes nekem..Na meg a kormány sem volt valami kényelmes nekem..Maradt a tuono..
Meg futóműben, szerintem teljesítményben is, és a burkolt R kinézete is odab@sz....
Jo a hyo, de azert nem jobb az SV-nel....max arban.
Ehh ez jó ötlet! CSak RSV-vel, mert nekem az sokkal jobban bejön :) Nem szeressem a csőkormányt, vagyis igen, de a Simsonon, meg a Pannónián :D
viszont a koma, nem írta oda, h 4000km.-enként szervíz.
Nesze neked apróhírdetés.. hyo
Ezen a tyúkbél is sv nemcsak a blokk...de soha semmi baja nem volt..eddig a féklámpa izzóm égett csak ki.Úgy kell elképzelni hogy az sv blokkot kábellal mindennel beleteszik ebbe pici módosítással hogy passzoljon mindennel pl másik műszerfal kormánykapcsoló meg egy két lényegtelen dolog.Ezek félvér gépek mindkét fél jó tulajdonságaival..amit nem tudnak az olaszok (tisztelet a kivételnek) az japán amihez meg a japánok hülyék az meg olasz..így nehéz rajtunk fogást találni max hogy gyenegusz az alkatrész ellátás és ha van nem olcsó.
Milyen blokk? 650? Mikori?
Csá ! A berényi streetfighter nap óta nem futottunk össze!Mizu a géppel és veled ?Van valami extra vagy bármi?Nemrég szerváltam hasidomot (festeni kell) meg Leo vince dob párt..Majd ha jó idő lesz kb febr-márc viszem kipufogóshoz fölrakatni +összekötő csövet csinálni.Van itt is akinek 1000-en ilyen van és megnyugtatott hogy jó lesz a hangja
A képet nem találtam meg..Akkor most már 3 Raptor van a megyénkben velünk együtt? Jövőre majd majd azért gurulni kéne többet együtt vagy a többieket összezörrenteni erre (bár nem hiszem hogy idejönnének nincs itt sok minden.Ja Cunga el akarja adni a Raptort..azt mondta hogy nagyobb kéne neki de ha megmarad az sem baj.
JA kénytelen voltam idecsapódni mert a Cagiva klubban pöttyet magányosnak érzem magam de jó fejek annak itt is meg aztán félig tesók.
Agyaltam már kormánytelón csak drágállom..de előbb utóbb úgyis lesz.Na lépek
Hát egyszer az hogy ritka ettől különleges (nekem) a másik pedig akinek van nem akarja eladni esetleg ha megszorul agy nagyobbra fáj a foga akkor csere
Jól van na, csak tudod néha jó szarral dobálódzni.... Amúgy meg a Raptor blokkja egy az egyben SV! Mondjuk egy picit másképp adja le a teljesítményét és ezért a hangja is más...
Ja szomszédom most vett egy 2000-es SV-t, szerintetek mivel lenne a legszebb hangja? Nekem a Mastek bejött!
Jok azok a rizskalyhak hidd el.Nem is okoz meglepit az a franya delej meg tyukbel ami a pizzasoknak minig beszarik.Csak alakitunk a futomuvon es kesz.