Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kutyus! Nagyon szép ez a moci, gratula! Tetszik a sárga-fekete összeállítás. Olyan, mint egy "morcos méhecske"! Bár én, feketét vagy egy ezüstöt szeretnék venni hamarosan (használtan), de ha akad egy ilyen szép sárga-fekete vas, szóljatok!
Gratula, az enyém meg most vizsgázott 4 év után :D
Köszi, grat a Tiédhez is! Jó kép!
A fellegvárhoz vezető kilátós kanyar?
Ne is foglalkozz vele! Akit nem érdekel ne olvassa el!
Boldog Szülinapot! Az enyém januárban lesz hasonló korú hehe!

Valószínüleg nem érdekel senkit, de akkor is ideírom!
Ma 2 éves a kicsikém.
Tehát: Boldog második szülinapot UGF-208!, a legkedvesebb kedvesem!
Döntsd el hogy mit szeretnél, 1 milláért kapsz
- fejidomos karbis jó állapotú SV-t
- fejidom nélküli közepes állapotú injektoros N-est
- fejidomos rossz állapotú injektoros S-est
Ezek az árak tavasszal fel fognak menni.
Itt nézd meg a gépet 1,11-ért (Varró Ariel). Ez ugyan N-es, de tűzbe tenném érte a kezem. fiatal, kevés km, megkímáélt teljesen. Az e körüli árban lévő S-eseket nem ismerem.
Szép jó napot mindenkinek...
Elérkezettnek látom az időt, hogy végre önfeledten motorozhassak, levizsgázom és veszek egy sv 650-t...Mese nincs
Első blikkre valahogy nem tetszett, R6-ot akartam, mert az valahogy nagyon komplexnek tűnt.
De nemrég láttam élőben egyet idommal...Csodálatos.
Átolvastam ezt a fórumot, úgyhogy nincs hülye kérdésem(egyelőre)
Ha tudtok esetleg egy-két eladó injektoros 650s-t megbízható forrásból, azt megköszönném. Milliónál többet nem szeretnék áldozni...
Mikor lesz már jó időőőő?

Bye

Zoli
Jelenleg más projectem van, a tél meg még hol van, nincs is hó :D
Ebből ha lesz valami, akkor leghamarabb sztem tavaszra.
Az 1393 számú hsz-t én úgy értelmeztem, hogy télen ráfekszel a projektre
Lehet, hogy csak én
Mire gondolsz? Sztem senkit nem érdekelt annyira hogy foglalkozzon vele...
Szia!
Történt valami előrelépés teliidom ügyben?
Mi ez a punnyadás?
Még mindig van egy k&n légszűrőm eladó! Kb 5000km-et ment! Kevesebb mint fél árért odaadom! 8000ft!
Igen, az az én írásom :)
Jól látod, ott van a kék keretben. Bár cikknek nem mondanám.
A harmadik oldalon, ha jól sejtem, frpeter cikke is ott van! Jól tudom?
Kellemes nyammogást!
(kénytelen voltam megdönteni, mert a vaku visszavillant a papírról)
Miután az ülés melletti kis takaróelemet kicsavaroztad ki lehet pattintani óvatosan
Leveszed az ülés melletti takarót imbusszal, majd az ülést szintén imbusszal.
hello!

olyan kérdéssel fordulok Hozzátok, ami elég nevetségesnek hangzik, de mégis nagy probléma
szoval a helyzet úgy néz ki, hogy van egy 99-es 650-es SV-m és nem tudom, hogy kell kivenni belőle az akksit:):) merthogy az első ülés alatt van és kulccsal csak a hátsót lehet leemelni...
szoval, ha valaki tud ebben segíteni, legyen olyan kedves és írjon!

előre is köszi,
üdv
greg
Sziasztok eladó sorba kerűlt a hűn szeretett 2004-es SV650S-em mert naon keveset használom és csak itt áll! Jelenleg 13000 km van benne!
Érd: 0670-77-654-69
Sziasztok eladó sorba kerűlt a hűn szeretett 2004-es SV650S-em mert naon keveset használom és csak itt áll! Jelenleg 13000 km van benne!
A kérdéseid 90%-ára megtalálod aválaszt a www.svmedia.hu oldalon, mely ugye csak az SV-vel foglalkozik. Amit itt nem találsz, arra szívesen válaszolok :)
Amúgy ha most vennél motort kb 200 ezret spórolnál vele! Tudok egy tip-top gépet megbízható forrásból, bár tudnom kéne mennyit szánsz rá!
Ne haragudj, de ha van egy fölös fél órád, visszaolvasol pár oldalt és mindent kimerítő választ kapsz! Nem akartam kötözködni.
Sziasztok!
Tavasszal szeretnénk motort venni, valószínüleg SV 650-est, sokat segítene ha megírnátok a tapasztalataitokat a motorral kapcsolatban. Leginkább a fogyasztás, gyorsulás, végsebesség, szervízigény,tipushiba, ülés kényelmessége hosszabb távon (182cm vagyok), stb. érdekelne. Minden vélemény érdekel a negatív is! Max 5 éves motort veszünk majd, ilyen korú motorral kapcsolatban érdekelne a véleményetek.
Előre is köszi: nbkak47